torstai 30. tammikuuta 2014

Askel taas otettu

Viikko on syönnin ja treenin osalta  sujunu mukavasti. Kävin toissailtana vierailemassa jalkajumpan merkeissä Töölö gymillä, jonne ihana Linda mut houkutteli. Meillä on tosiaan Lindan kanssa sama valmentaja ja jutut menee muutenkin hyvin yhteen niin mikäpä sen mukavampaa, kun painaa välillä yhdessä eteenpäin! Sen lisäks et treeni oli mukavaa, Töölö gymistä jäi tosi hyvä fiilis myöskin. Siellä oli hurjasti tilaa ja laitteita! Ei mitään jonoja missään vaikka porukkaa oli paljon! Täytyy miettiä nyt ihan tosissaan mihin sitä jatkossa menis treenaileen. Salin vaihto tai toisen salin ottaminen City Gymin rinnalle kun alkaa olla ajankohtaista. City Gymillä olen viihtyny hyvin, mut se on mun käyntiaikoina aika täynnä ja toki treenaamaan pystyy, mutta välillä ois kiva saada vähän isompi laitevalikoima käyttöön. Lisäksi muutenkin tuntuu, et vaihtelua kaipaisin. Mayor's ois tietty valmentajan takia fiksu valinta mut... En tiedä, fiilistellään :)


Ja tammikuu se lähestyy loppuaan ja sehän tarkoittaa yhtä asiaa- lisenssiä. Lisenssejä kun ei myydä tammikuun ulkopuolella, joten se on nyt lunastettava jos yhtään haaveilee tämän vuoden puolella kisaamisesta. Itse lunastin omani eilen ja olihan se jännä hetki! Vaikkei siinä nyt tehtykään muuta, kuin netissä täytettiin tietolomake, näpyteltiin lisenssimaksu verkkiksenkautta menemään fitnessliitolle ja allekirjoitettiin kilpailijasopimus niin olihan se jänskää! Kädet tärisi miljoonaa. Me tultiin Akin kanssa siihen tulokseen, et jätettiin tässä vaiheessa "luokka" auki, en siis ilmoittanut itseäni body/bikinisarjaan. Vaikka bodyä kokoajan tavoitellaan, haluttiin jättää vielä bikinin mahdollisuus ns avoimeksi, jos tuntuu keväämmällä ettei tämän emännän koko ole bodyyn järkevä. Alkuun olin tästä vähän... nyreissäni, mut ymmärrän kyl Akin pointin. Parempi näin päin, kuin se et pitäs ihan mininä lähtä luokkaan, johon ei oikein ole sopiva.


Huomenna meillä ois Lindan kanssa yhteistreenit Mayorsilla Akin koutsaamana. Mitähän siitäkin tulee... Joko meille tuplakuolema tai sitten Akilta menee totaalisesti hermo meihin :D Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti