keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Uus vaihde

Kippaskappas, sähköpostiin tuli pari päivää sitten uutta ruokaohjeistusta, wuup! Mulle toi syöminen on tässä hommassa huomattavasti vaikeampi juttu, kuin treenaaminen. Aikaisemmin ruokapäiväkirjoja Akille pitäessäni ei makrot jakautuneet tasaisesti päivän ajalle ja korvasin jonkun verran kaloreita esim mehuja juomalla. Nyt otettiin sit kaikki löysät pois ja "keskitytään nyt oikeasti syömään". Ruokaohjelma ei ole orjallinen, toki saan korvata kanan muulla lihalla (kunhan tsekkaan rasvat), riisit jollain muulla lisukkeella yms, mutta alkuun koetan nyt sisäistää sen, mitä tarkalleen lapussa lukee.

Kävin eilen kaupassa, ja parin päivän ruokaostokset näytti sitten kutakuinkin tältä;


Kuvasta puuttuvat vielä aamupuurot, kananmunat, raejuustot...eli kyllä, evästä on! En lähde syömisiäni sen tarkemmin nyt erittelemään, mutta aamupala on ihan jäätävän kokoinen setti "kaikkea", iltapalan ja yhden hedelmävälipalan lisäksi on 4 lämmintä ruokaa. Huh huh.

Uusien ruokakuvioiden lisäksi ohjelmaan itettiin nyt kaikki aminot grammalleen punnittuna ja treenin aikana juotava vitargo. Vähän meinaa pakki olla sekaisin tästä kaikesta, mut toivotaan et lopummalla viikkoa helpottaa. Tuo vitargo on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta muutamalla isommalla treenillä sitä nyt juoneena, voin sanoa et kyllä todellakin auttaa jaksamaan! Vitargot ja välipalaprotskuja tilasin taas tuttuun tapaan Wellneteukselta Vaasasta. Kiitoksia taas Jarmolle!

Nyt siis näiden jauhojen ja uusien ruokaohjeiden kanssa lyödään taas uusi vaihde silmään. Tosin olen tehnyt sen jo monesti ennenkin, joten minusta taitaa löytyä noita vaihteita, kuin hurjapäät elokuvien autoista konsanaan! Aina vaan uutta pykälää :D


Loppuun vielä parit kuvat kondiksesta. Tästä ekasta mä suorastaan järkytyin. Kuvan vasen puolisko on otettu ennen puntin aloittamista, kun oliun lomalla Miamissa. Tuolloin koin olevani ihan hoikka ja hyvässä kunnosa, se ryhmäliikkujapirkko. Vaatekokoni oli 36 ja painoa sellaiset kuutisenkymmentä. Toki joskus vähän alamahaani joskus puristelin ja toivoin sen katoavan, mut muuten olin ihan ok tyytyväinen (mitä nyt pään vihollinen oli se ruoka). Oikeanpuoleinen kuva on otettu kolmisen kuukautta sitten. Painoa kuvassa samat kuutisenkymmentä, mutta onhan tuossa jotakin tapahtunut! Hih. Et ei se numero vaan se koostumus... kyllä antoi intoa jatkaa eteenpäin!


Loppuun vielä kuvat mun maanantain jumpan jälkeen... vuorossa oli taas etureidet- se treeni jota mä niin vihaan! Vihaan lähinnä siksi, et se etureisikipu on treenikivuista se pahin, ainakin mulla. Ja jotenkin mä henkisesti koen itselläni etureidet isoksi heikkoudeksi, vaikka muualta onkin tullut toisenlaistakin palautetta asiasta. Olenkin alkanut kutsumaan jalkojani kanankoiviksi :D


Mitä sitten tuli etureisitreenissä tehtyä? No pudotuksia ja supersarjoja tietenkin!
Ekassa setissä oli prässi etureisille (alkaen 100 kilosta kiekkoja pudotellen kelkka tyhjäksi), boksihyppyjä jja normeja kyykkyhyppyjä. Toisessa setissä vedettiin kapeaa kyykkyä ja kyykkyhyppyä, kolmannessa muistaakseni tein reisiojennukset kolmella pudotuksella, askelkyykyt toinen jalka penkillä ja boksille nousut polvennostolla. Kaikkia settejä kolme kierrosta. Hyi. Mutta menihän ne pumppiinkin!

Mutta siinäpä alkuviikon kuulumiset. Aamulla kävin jo treenaamassa selkää, nyt meinasin vielä mennä venyttelemään ja tekemään vatsoja. Jos kylki vaan kestää.

Onkos teillä muuten kuinka buustereita/latureita tms juomia käytössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti