lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kulttuuritalo oli liekeis!

Eli tosiaan HelsinginKulttuuritalolla oli viime viikonloppuna perinteinen fitness classic.Tänä vuonna tapahtuma oli ekaa kertaa 2 päiväinen, joka oli todellahyvä juttu sillä päivän tapahtumana (ainakin vuosi sitten) se olikamalan tukkoinen. Tapahtuma oli loppuunmyyty, kuten arvata saattoi jaitse hankin lippuni sunnuntaille jo kauan sitten. Lipun hinnan takiajätin lauantaina menemättä, koska miesten sarjoja en nyt NIIN kovastihimoinnu katsomaan, vaikka toki tulokset kiinnostaakin.

Lauantaina kävin katsomassa messualueen, tekemässä pari lisäravinnehankintaa javiimein ne viralliset kisakorkkarit! Ostin omani Biancaneveltä. Palveluoli erinomaista, niinkuin aina ja heelsseistä irtosi 20 prosentinmessuale. Nyt pääsee ajamaan kengät sisään ja opettelemaan kävelyä japoseerauksia toden teolla. Wuup! Messujen tsekkauksen jälkeen meninmuutaman ystävän kanssa syömään ja olin ensimäistä kertaa elämässänihankala ravintola-asiakas. Tilasin nimittäin annoksen ekaa kertaa tän dietin aikana ja pitihän sitä vähän säätää. Onneks tarjoilija olikärsivällinen ja ystävällinen ja sain sellaisen annoksen kuinhalusin :) Kiitokset vaan Aleksanterinkadun Dennikseen.

Se vaikea asiakas
Sunnuntaina sateesta ja viimasta huolimatta pitkästä aikaa naamaan meikkiä ja fiiliksissä Kultsalle. Linda odottelikin mua jo aulassa ja siitäporukalla kiiruhdettiin etsimään paikkoja. Lavalla rullasikin jo "mun" bodysarja jota toki heti aloin kauhealla analysoinnilla tuijottamaan. Ja hyvältähän ne tytöt näytti. Muutaman idean sain takataskuun itseänikin varten ;) Ihan uskomattoman hullu tunne, et mä saatan ollatosiaan syksyllä samojen mimmien kanssa siellä rivissä! MINÄ! Kaikki sarjat oli mielenkiintoita ja kaunista katsottavaa. Kauheita pommeja ei seassa ollu ja taso oli mielestäni selkeästi tasaisempi, kuin vuosi sitten. Sijoituksia en sen kummemmin lähde ruotimaan, mut erästä tuomaria kun jututettiin, tuli selkeäksi se, ettei syksyä kohti mentäessä ole tippaakaan varaa löysäilyyn. Syksyksi taso vaan nousee jatyttöjä tulee lauteilla olemaan paljon! Kaiken on osuttava siis nappiin, ei riitä, että tekee sinnepäin tai "kokeilee". On vaan oltava se paras - ainakin jos meinaa yhtään sijoittua. Jopa karsinnoista läpipääseminen tulee varmaati olemaan yhdenlainen sijoittuminen!
Eka sisäänajo oikeilla korkkareilla
Viikonloppu sai mut miettimään todenteolla sit omaamotivaationi tehdä tätä. Haluanko mä tätä 110%sti. Haluanko mä uhrata miltei kaiken muun elämän ja kisata? Haluanko mä väsyttää ja venyttää itteni äärirajoille saadakseni sen vartin siellä lavalla? Jaksanko mä ja onko se sen arvoista? Lisäksi mä oon koko viikon miettiny voiko mun kunto riittää edes karsinnoista läpi ja opinko ikinä poseja ja kävelyitä tarpeeksi hyvin.... Mut nyt mä alan saada vastaukseni; kyl mä haluan jatkaa ja lujempaa! Mä haluan tehdä tätä! On opittava erottamaan pelkoja laiskuus oikeasta väsymyksestä! Mä oon niin kivisen talven meny läpi, et tää kesä ei mua kaada! Avauduin myös Akille fiiliksistäni ja sieltä lohduteltiin et kyl sut kuntoon saadaan. Lisäks mulla on noi korvaamattomat ystävät rinnalla. Kiitos teille!

Kyl se massu alkaa kadota!!!
Ainii ! Sen verran vielkisoista ja niistä tutuista tytöistä! Sara tuli oman bodysarjassaan neljänneksi, Tessi oli pitkien biksutyttöen kolmas, Juulia lyhyiden biksutyttöjen kuutonen! Huikeaa ja kaikki ensikertalaisia! Lisäks Reetta nappas myös finaalipaikan keskipitkästä bikinistä! Olette ihania!

8 kommenttia:

  1. Aivan huikeen näkönen kroppa sulla jo nyt Sara!! Itellä ois kyllä vielä haaveissa saaha yhtä hyväkuntonen vartalo! Mutta hirmu paljo Sä oot jaksanu, mutta Sä jaksat painaa sen myös loppuun asti. Sitten voi aina olla itsestä tyytyväinen, kun on jotain saavuttanut! ;) Itsekuri on kurin korkein aste! Se pitää vaan muistaa. Ja alotettu tehdään myös loppuun! Sä jaksat kyllä!

    VastaaPoista
  2. VaikeeLukustateksitiäSulla. Kiirekirjottaa vai eiköjaksakeskittyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selitys tekstin vaikeuteen löytyi ihan tekniikasta, pahoitteluni.

      Poista
  3. Missä oikeassa urheilulajissa onnistuu sijoittua kärjen tuntumaan näin lyhyillä valmistautumisilla kuin kyseisissä fitness mittelöissä? Ehkä hippo-hiihdoissa?

    Niin, todellakin unohdin että eihän fitness ole urheilua vaan ulkonäkö kilpailu.

    Miksi pitää mennä ravintolaan tilaan "omat"pöperöt? Kotonahan saa just sitä mitä on määrätty suuhun laitettavan. Oman ravintolani ovessa lukisi jotain tyyliin: "kotona saat mitä haluat, täältä sen mitä listalta löytyy".

    Miksi jokaisessa tekstissä ja kuvassa jahkailla Pystynkö?Enkö pysty?Pystyn!Haluanko?Haluan!
    Ehkä tässä vaiheessa pitäisi olla jo kristallinkirkas ajatus.

    Ja miksi näin monta kysymystä? Miksi?

    ...niin, miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ihan voit mennä kokeilemaan kuinka helppoa se fitness on. Oma arvostus lajiin on ainakin kasvanut huikeasti, kun näkee kuinka raskasta se on. Ja sitäpaitsi, ei tähän ihan liikkumattomalla pohjalla ole lähdetty, vaikka valmennusta onkin lyhyenaikaa vasta takana.

      Ja sinulla olisi siihen oikeus, en vain tulisi asioimaan ravintolaasi.

      Ja minusta on ihan tervettä käydä läpi omia ajatuksia ja pohtia asioita eikä vain suinpäin rynniä eteenpäin. Ei se tarkoita etteikö minulla olisi kristallinkirkasta unelmaa ja haavetta.

      Poista
    2. On varmaankin OMALLA TAVALLAAN raskasta mutta ei todellakaan raskasta URHEILU-suorituksena. Raskasta siitä tekee pää osin tuo Ruokapuolen shaiba/dietti.
      Kun haluan itseni ja SUORITUSKYKYNI haastaa niin lajikseni en valitse fitnestä monestakin syystä. Dietti näistä syistä suurin, lisäksi laji on tuomarilaji, mikä on myös berberistä.
      (Kuka hyppää pituutta pisimmälle, voittaa. Mutta tuomarilajeissa ei aina näin käy)
      Esimerkiksi överi suosittu kliseinen crossfit on jo oikeaa laaja-alaista suorituskyvyn mittaamista. verrattuna ftns.

      Ja et ehkä halua sisäistää mitä kirjoitin tuosta valmistautumisesta. Se on TODELLAKIN lyhytjänteinen jotta ftns-kisassa sijoitut kun verrataan valmistautumista esimerkiksi 10 000m juoksu mittelöihin tai vaikkapa rata pistooli ammuntoihin mikä vaatii jopa 5-20 vuoden pitkäjänteisen ja harkitun, fyysisen ja psyykkisen harjoittelun.

      Toki ymmärrän että valintaasi ja lajiasi puolustat ja annat ymmärtää sen olevan hyper-raskasta mutta kenen kilpeä tuo mainostettu "raskaan lajin" maine kiillottaa?? Sinun? Itse pystyn kyllä myöntämään eri lajien ja niiden vaatimien (ERI)ominaisuuksien plussia ja miinuksia ilman oman maailmani tai lajini korostamista.

      Asioitten pohtimisesi vaan vaikuttaa tietynlaiselta epävarmuudelta...

      Poista
    3. Tuossapa vielä hiukan luettavaa. Ihan kenelle vaan...

      http://k3fitness.fi/2013/10/terveellisen-treenin-ja-ravinnon-puolesta/

      Poista
  4. Hahahaaa ihan mahtavaa hupia nää Anonyymin kommentit :DD Anteeksi Sara en edes jaksanut lukea tätä tekstiä vaan pelkät kommentit :D En tosiaan ymmärrä miksi lajit pitäisi laittaa paremmuus järjestykseen sen mukaan miten kauan pitää harjoitella, jotta olisi ns. paras. Tottakai eri lajeissa on eri vaativuuksia, mutta totta kai vuoden fitnessiä treenannut saa tuntea onnistumisen tunteita samalla arvolla kuin esimerkiksi kymmenen vuotta ampumahiihtoa treenannut. Puuh enempään en nyt jaksa osallistua.

    -Aidi- (en uskalla kommentoida kirjautuneena, etten saa samaa kiinnostusta omaa blogiani kohtaan :D)

    VastaaPoista