lauantai 26. huhtikuuta 2014

Aeroa ja lepoa

Alkuun, pahoittelut edellisten tekstien epäselvydestä.. Ei oikein menny rivitykset oikein, kun kirjotin tekstin luurilla ja sitten lisäsin sen kopioimalla bloggeriin- ihana tekniikka. Tai sitten minä en vain osannut :D

Mutta sitten asiaan...Hiphurraa, ihanat säät! Olen nyt koko talven tauon jälkeen käynyt juoksentelemassa pienehköjä lenkkejä töölönlahdella aerobisina ja vähän vedellyt portaita juosten ja hyppien pitkin viikkoa. Tosi mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen salilla aerobisen vääntämiseen. Ja ei se tuo raitis (stadin raitis :D) ilmakaan varmaan yhtään huonoa tee.



Keskiviikkona oltiin Koutsin kanssa yhteyksissä ja sirltä tuli sellaista koodia, et nyt vähän annetaan kropalle uudenlaisia ärsykkeitä ja ennenkaikkea lepoa. Olen nyt vääntäny koko dietin tunnollisesti joka ikisen treenin pilkulleen ja nyt saa hieman höllätä. Jätettiin 10 päiväksi puntti pois, ohjelmassa siis vain aerot ja hieman matalammat kalorit. Ihanaa viahtelua ja kelpaa! Alkoikin hieman välillä askel painamaan, joten tämä tulee varmaan ihan hyvään saumaan. Ehdin hieman levätä ja panostaa enemmän poseihin ja huoltoon- molemmat tulee tarpeeseen!

Tällasilla tehoilla Stair Masteria.
Eilen illalla riipastiin Lindan kanssa yhdessä City gymin sijasta Töölögymille harjottelemaan yhdessä poseerauksia ja hieman kävelyitä. Mulla nää treenit menee viel ihan puhtaasti poseerauksiin, ne on pakko saada ensin kohdilleen. Ja eilen totesin, et mun toinen hartia/lapa on niin auttamattoman jumissa, et en saa leveästä selästä varsinkaan mitenkään tasaista, joten hierojalle heti ens viikolla.
Lopussa me hieman villiinnyttiin hulluttelemaankin ja keksittiin Lindan kanssa pari aika kivaa "koukkua" kävelyihin ;) Ehkäpä saatte syksyllä ne tsekata sitten lavalla asti.
Ja pitihän se mun vähän pullistella olematonta selkääni. Muahaha. No ei se ihan olematon ole. Mut tirisis vaan tuo rasva nyt pois.


Täällä siis vähän höntsäilyllä nyt mennään, fiiliksiä lisää huomenna totaalivaparin kunniaksi!

7 kommenttia:

  1. Siinäpä yksi luettava linkki...ja vastaavaahan riittää...

    http://k3fitness.fi/2013/10/terveellisen-treenin-ja-ravinnon-puolesta/

    Kuka lajin kanssa toimiva pystyy kieltämäänkään?

    VastaaPoista
  2. Vaikka hitusen tuossakin,...

    http://k3fitness.fi/2013/11/molly-galbraith/

    VastaaPoista
  3. Suosittelen lukemaan edelliset.

    Täytyy vielä kysyä sinulta ja ehkä muiltakin jotka lukevat blogiasi että mitä kaunista + seksikästä ja ylipäätään NAISELLISTA ja naiselle LUONNOLLISTA on naisen matalassa rasvaprosentissa tai suurissa olkäpään lihaksissa (hormooonitoiminnan sekoamisessa)?? Mielestäni jo mies kehonrakentajat kuvaavat hyvin friikkisirkusta ja niin mitä nais ftns/bodaajat sitten ovat?

    VastaaPoista
  4. No, makuja on monia ja jokaiseen makuun omanlaiset tyypit. Minä en todellakaan ymmärrä mitä kukaan näkee laihassa pitkätukkaisessa "insinööri/rokkaripojassa", mutta nillekin on kova kysyntä naisten keskuudessa. Minusta olisi vallan tylsää, jos makuja ja malleja olisi vain yksi. Se ei kuitenkaan liene sinulta millään lailla pois, jos miesryhmä x pitää viehättävänä "friikkisirkusta" ja osa naisista haluaa olla sitten osa tuota kuvaamaasi friikkisirkusta?

    VastaaPoista
  5. Aivan. Pitäähän toiset Marilyn Mansonistakin ja sehän on vain hyvä juttu.
    Tietääkseni en missään vaiheessa ole sanonut sen olevan minulta pois. Ja tarkkuutta lukemiseen, en antanut nais-ryhmälle nimeä vaan puhuin miesten friikkisirkuksesta...

    VastaaPoista
  6. Siis mikä joitakin vaivaa?

    VastaaPoista