tiistai 4. syyskuuta 2012

Weekend

Vaikka otsikosta voisi päätellä, että ajatuksenani on kirjoittaa teille menneestä viikonlopusta niin tuotan pettymyksen. Ei, en kirjoita. Siinä ei ole edes mitään kirjoitettavaa ellette haluaisi lukea erilaisista ruusulajikkeista täytekakkuohjeiden ja karjanlanpaistiohjeen välissä (olin siis duunissa tylsästi koko viikonlopun). Sen sijaan pari sanaa elokuussa pidetystä Weekend-festivaalista.

Kaikkihan lähti Skrillexistä meinasin nimittäin laskea alleni, kun kuulin kuseisen pojan klopin tulevan suomeen. Samantien siis liput tilaukseen. Ja sitä odotettiin. Odotettiin hartaasti ja vielä hartaammin. Lopulta se ihana (ja jopa aurinkoinen) päivä koitti! Fiilis oli korkealla ja odotukset mahtavat siihen asti, kunnes matka Espooseen alkoi....



Matkahan oli asti asti kaaos. Liikenne tukossa (eli täydellisen epäonnistuneet järjestelyt, joista minulla olisi hyvinkin monta sanaa sanottavana, mutta jätän sen väliin, muuten tästä tulisi kilometripostaus) ja muutkin järjestelyt ontuivat. Piiiiiiiiiiiiitlän ruuhkassa seisomi sen jälkeen jalat alle viimeisiksi kilometreiksi ja juoksussa jallopullo (ah tuo jalo juoma) alas ja päässä paniikki ehditäänkö me Skrillexin keikalle. Ehdittiin, onneksi. Elämä hymyili ja en tiennyt itkeäkkö vai nauraa onnesta. Olin sanaton. Tavallaan olen vieläkin. Se fiilis tuolla keikalla oli ihan uskomaton. Nyt vaan toivon, että pian pääsis uudestaan.

Day 2. menikin aikapaljon helpommin järjestelyjen ja kaiken muun suhteen. Sillon vaan iisisti fiilisteltiin ja tanssittiin tassut hajalle. Oli hienoa. Haloo Helsinki oli ihana, niinkuin aina ennenkin (se laulajatyttönen on NIIN symppis!) ja Sebastian Ingrosso oli jotain sairaan hyvää! Jei.

Siinä kai se kaikessa tiiviydessään pikaisesti oli. Ihanan musatäyteinen viikonloppu. Harmi vaan, että kunnolliset asu yms kuvat jäi taas jostain kumman syystä ottamatta....se jotenkin harmillisesti aina unohtuu kaikessa muussa tohinassa!

Tähän on hyvä lopetella kesämuistelot, kaivautua takas viltin alle kuuntelemaan sadetta ja siemailla suklaateetä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti