maanantai 18. elokuuta 2014

Pääkiputerkut ja arvonnan voittaja

KuntoTerveiset pakuriteen ääreltä ja peiton alta. Täällä on oltu kauheassa pääkivussa ja orastavassa flunssassa pari päivää- ei hyvä. Ja olen taas todennut, ettei tää lepo sovi mulle alkuunkaan. Sen lisäksi vielä olen läppärittä ja netittä, niin tämä luurilla bloggailu on vähän kurjaa, mut antakaa anteeksi! 


Kunto se hitaasti mutta varmasti huristaa eteenpäin. Ylläolevassa kuvassa on sama paino molemmissa, toinen on viime syksyltä ennen bulkkia ja toinen on viime viikolta. Jotain onneks on tarttunu talvelta matkaan! Tosi ihana itselleenkin huomata, et se painon nostaminen välissä todellakin kannatti! Nyt pitäs alkaa toden teolla vaan hiomaan sitä t-kävelyä. Asennot alkaa jo löytyä kohtalaisen hyvin, mut se kävely.... No onneks kohta on loma niin on aikaa kunnolla treenailla. 

Viime viikolla järkkäsin persoonallisen kalenterin kilpailun ja nyt pääkivun kourissa sain voittajan arvottua. Voitto meni Marjolle, ja otan voittajaan henk. Koht yhteyttä sähköpostilla. Kiitos kaikille osallistujille ja lisää arvontoja tulossa pian. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti