perjantai 13. heinäkuuta 2012

Miniloma alkakoot!

Kesälomasta ei tietoakaan ja koneen takana kirjoittaa ihmislapsi, joka on ehket maailman pahin stressaaja kaikista maailman asioista...joten nyt alkava miniloma tulee enemmän, kuin tarpeeseen. Vasta keskiviikkona paluu töihin ja se on minulle luksusta! Siispä sinivalkoisin siivin Helsinkiin ja kainaloon!

Mukaan matkalle pakkasin simppeleitä perusvaatteita ja parit hömppälehdet jotka ovat jääneet lipaston reunalle keikkumaan surkeana lukemattomuuttaan. Kovin paljoa en tässä väsymystilassa jaksanut nimittäin alkaa pakkaamista säätämään. Jos jotain huomaan unohtaneeni kotiin tai tarvitsen sitten vaikka megalomaanisen mahtavaa bilemekkoa kutsuni on nimittäin varmaan kadonnut postissa mut kirjekyyhky minut lauantai-iltana stadista tavoittaa niin sitten ostetaan. Siksihän on olemassa kaikenmaailman muoviläpyskät, joita luotto-ja pankkikorteiksi kutsutaan.


Lento ja iltahengailuasuksi valikoitui rento, simppeli ja helposti iltamenoihin muunneltavissa oleva yhdistelmä, johon kokosin myös heti muutamat uudet lempparit alehankinnat.

Housut ja toppi H&M, Laukku Guess, Kenkulit SpiritStore, korut We Style, Spirit ja Juicy Couture

Pitkään mietin käyvätkö minulle mitenkään tämän tyyliset housut, mutta koska ne ovat niin äärettömän mukavat jalassa, minä vain päätin, että kyllähän ne käy hittolainen sentään! Ja oikeastaan minusta tuntuu nyt, että noita samoja tai vähintäänkin saman tyylisiä pökiä täytynee hankkia muutamat lisää... se siitä entisestä vannoutuneesta farkkutytöstä.

Nyt kone laukkuun ja koneeseen, ah kuinka rakastankaan lentämistä! <3
Aina se fiilis et jee, nyt lähdetään ja mennään. Olo kevenee heti, kun kone nousee ilmaan....

Ainiin, mun piti mennä...kohta varmaan kuulutetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti