torstai 19. heinäkuuta 2012

Pikkubileitä ja rentoilua

Miniloma päättyi työpaniikin takia aikaisemmin, kuin sen piti, mutta se vähä mitä rentoilin, oli ihan parasta taas <3
Pääasiassa reissu oli kaupungilla kiertelyä, hengailua, raflailua, nukkumista ja tulihan tuota muutamana iltana käytyä hieman yöelämässäkin, vaikkain melko iisisti tuli tällä kertaa oltua. Pari ikävääkin juttua reissuun mahtui, mutta niissäkin loppu hyvin kaikki hyvin.

Alkureissulta ei juurikaan ole kuvia, en vaan jaksanut/muistanut/halunnut/kyennyt. Sunnuntaina kuitenkin musitin kamerankin kaivaa esille, kun hilauduimme Namuun katsomaan Cheekin keikkaa. Keikka oli hyvä, mutta niinhän ne aina tuppaa olemaan (onhan noita keikkoja jo tällekkin vuotta tullut useampi nähtyä).
Minähän olen tällainen mini, niin varpaillaanhan sitä saa olla jos jotakin haluaa nähdä, onneksi kuuloni on sen sijaan moitteeton vaikkain valikoiva.
 

Maanantai aamuna juoksin pikapikaa ripsihuoltoon ja mukaan tempautui edellis-illan vaatteet, paitsi toppi vaihtui maanantaina arkisempaan virkattuun toppiin (keikalla sen tilalla oli valkoinen sifonkinen kauluspaita).

Pökät H&M, toppi ja takki Zarasta

Takin kanssa oli hieman ongelmia (ostin sen siis kyseiseltä reissulta), koska se otti hieman sateesta itseensä. Onneksi kuivueesaan takki palautui entiselleen ja parin reklamaatiokäynnin jälkeen minulle tarjottiin mahdollisuutta palauttaa takki tai pitää se ja saada hyvitystä. Valitsin hyvityksen, koska olen NIIN tolkuttoman rakastunut tuohon yksilöön, etten tohtinyt luopua siitä. Nyt täytyy vaan aina hieman varoa yhdistelmää rakkaustakki-vesisade. Nyt vaan täytyisi käydä suutarilla kysäisemässä, että uskaltaako tuota takkia miten käsitellä vai olisiko se parempi antaa vain olla... Itse en uskalla alkaa tuota vaan summassa käsittelemään, ettei se ota kosteussuojastakin itseensä.

Mut nyt ilpuuhiin, ripsikuvia ja muuta mukavaa huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti