maanantai 6. elokuuta 2012

Jenkkituliaisia

Minähän olen aivan rakastunut jenkkeihin. Pari reissua (Nyki ja 3 viikon roadtrip pitkin Floridaa) ovat vieneet sydämeni. Kokoajan suunnittelen seuraavaa reissua ja kaipaan niitä paikkoja, ihmisiä ja tunnelmaa.. mutta asiaan. Ystäväni kävi Miamissa lomalla ja pyysin häntä tuomaan pari pikkujuttua ja ne sainkin, jee!


Guessin koruja ei koskaan voi olla liikaa, perus vyölle oli enemmän, kuin huutava pula ja nuo valkaisuliuskat ovat jotakin parhautta!!! Jee, pieni ihminen on nyt onnellinen.

Noista liuskoista tulee lähiaikoina enemmänkin tekstiä. Tämä on nyt kolmas kerta kun otan kuurin leegoihini ja heti tänään piti vaalennus aloittaa- can´t wait! Mutta siitä myöhemmin.

Nyt nukkumattia moikkaamaan, vaikkakin minusta tuntuu, että se on muuttanut jonnekkin viimeiakoina aj on unohtanut lähettää minulle soitteenmuutoskortin- en tykkää. No, jos korttia ei edelleenkään löydy, näytän siis huomennakin töissä kryptasta karanneelta...mutta toivottavasti en. Se nähdään huomenna, jatkuu seuraavassa numerossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti