torstai 9. elokuuta 2012

Perusfarkkua ja blingblingiä

 Siinä se kaikessa simppeliydessään; torstain asu. Rakastan noita jenkeistä tuotuja farskoja yli kaiken, ne istuu niin hyvin ja on niin superit päällä. Onneksi toin noita useassa pesussa viime reissulta, harmi etten tuonut vieläkin useammassa- ensi kerralla sitten. Näissä onneksi kerrankin muistin säännön, että ostaa mahdollisimman pienet- ne jotka saa juuri ja juuri vedettyä jalkaan, koska nämä on ainoita farkkujani jotka eivät käytössä "lässähdä".....no, reissun jälkeen en ole farkkuja ostanut, mut ensi kerralla kun taas ostan, aijon muistaa tuon kultaisen säännön. Tosin, edessä on taas kuukauden päästä eräs shoppailureissu, joten piakkkoin farkkuostoksilla siis.
Toppi H&M, Liivi eBay, Farkut Pasquin
Ennen olin ihan vannoutunut farkkutyttö, nykyisin olen tyttömäistynyt entisestään ja olen aika plajon kallistunut hameisiin, mutta kyllä ne nuo aikoinaan jenkkien työväenhousut ovat vaatekaappini kulmakivi edelleen ja tulevat varmaan aina olemaan. Onneksi farkkua voi pukea muillakin ihanilla tavoilla, eikä ainoastaan housumaisessa muodossa!


Mä niin rakastan, rakastan, rakastan tätä liiviä, yksi ehdottomasti parhaista ebay ostoksistani ikinä! Kuosi ihana perus sininen, hieman (sopivasti) kasari, kulutuksia, etuosa nappia ja niittiä, yläselkä paljetteja. Kaikkea sopivasti menemättä kuitenkaan yli. Seuraavaksi haluisin saman tyylisen eri värissä... jännä nähdä löytyykö interneti ihmeellisestä maailmasta, vai täytyykö alkaa tuunaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti