keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kesä ja Florida mielessäin...


Uskottava se on, nyt on syksy. En ala, kiukuttelen. Saanko rakas joulupukki silti yhden ihanan luikan, jumpinin ja Korrsin korut vaikka nyt heittäytyisin lattialle, kuin pikkulapsi konsanaan ja paukuttaisin raajojani kiukustuksissa ilmaan, saisinhan??? Tosin, jos se saisi sääherraa suvaihtsevaisemmaksi, olisin jo sen tehnyt, joten taitaa olla turha toivo. 

Lähtökohtaisesti syksy on nättiä ja ainakin pukeutumisen suhteen hyvin ispiroivaa aikaa, mutta tämä pimeys ja märkyys masentaa. Haikeana muistelen sitä, missä olin tasan vuosi sitten... Floridan road tripillä <3 Elämäni ihanin reissu, josta nyt muutamia kuvia teillekkin syksyänne ja harmauttanne piristämään;


 Ihanaakin ihanampi Miami beach, joka oli samalla kuitenkin lievä pettymys... jännä, kuinka paikasta voi olla yhtä aikaa aivan haltioissaan, mutta samalla kokoajan on sellainen tunne et tässäkö tämä nyt on....
Mut kaikenkaikkiaan, ehdottomasti positiivinen MUTTA, välttäkää ihan etelärantaa, se on turistihelvetti.


 "Kotikadut" niin Miamista, kuin Tampastakin. Lisäksi vietettiin 6 päivää Orlandossa. Tampa nousi pienuudestaan huolimatta mun ehdottomaksi lemppariksi symppiksen olemuksensa ja ns. pienuutensa ansiosta, mutta Orlando oli taas ehodoton suosikki mitä tekemiseen ja shoppailuun tulee.


 Ja näitähän riitti...maileittain. En enää harmikseni muista, montako mailia ajoimme reissun aikana, mutta paljon riittänee vastaukseksi. Ajatuksenamme oli nähdä ja kokea muutakin, kuin "kiiltokuva ja turistijenkkilää" ja siinä onnistuimme erinomaisesti. Ja näissä onnistuttiin menemällä pahimman turistikauden mentyä ohi, asustamalla pienissä symppispaikoissa ja safkaamalla sivukujilla, kulkemalla julkisilla ja jalan tavan tallaajien keskuudessa ja kokeilemalla rohkeasti kaikkea erilaista!

Tähän on hyvä päättää ja alkaa näkemään matkahaaveunia. Matkahaaveista ja suunnitelmistakin tulossa postausta lähiaikoina.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti