tiistai 30. lokakuuta 2012

Kirppulöytöjä

Pitkästä aikaa tuli käytyä kiertelemässä kirpparilla. Tykkään kirpoista, mut nykyisin tulee todella harvoin käytyä. Johtunee kahdesta asiasta; täällä korvessa niitä ei oikein ole (ainakaa sellaisia mistä meikäläisen kaltainen neitonen) mitää löytäis (koska mummolan vanhat verhot, ruostunut kahvipannu ja koivsyömä ysärineule ei ihan oo mun juttuja) ja sitten kun pääsee "isommille kylille" niin ei tahdo olla aikaa. Harmi.
Onneksi kuitenkin viimeksi kainalon luona ollessani oli vähän aikaa ja suuntasin extempore Manskulla (mannerheimintie 29) olevalle DoM kirpparille ja sehän kannatti!


Mukaan lähti Objektin moitteeton nahkamekko, hmn farkku-keinonahkahame ha joku "merkitön" ihana överikaulakoru. Ja nämä tais rokottaa kukkaroani kympin luokkaa! Ei olleskaa turha reissu siis.

Onneksi kuitenkin tätä kirppuilutuskaa lievittämään on olemassa facebookin kirpparit, joissa kyl tulee tehtyä ostoksia, mutta olen myös PALJON myynyt omaa tavaraani eteenpäin. Kätsyä. Tosin kaapit ei pääse tyhjenemään vaan tavaran määrä näyttää olevan melko vakio :D

Kirpusta tulikin mieleeni et voisinkin ensi kerralla esitellä erään kenkälöytöni ja sitä johtaneeseen suursiivoukseen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti