keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Aamujeni pelastus!!!

Olen ollut jonkinlaisessa syys/talvi/pimeys/masentaa-koomassa jo jonkun tovin, vaikkakin tykkään talvesta (pääsääntöisesti). Musta on hienoa et suomessa meillä on reilusti erilaisa vuodenaikoja ja kaikki tuo mukanaan omia ihanuuksiaan (josta tulikin mieleeni et viime yönä näin unta olevani laskettelemassa <3).
Pimeys tuo kuitenkin tällaiselle unikeolle eteen erään haasteen.... riittävän nukkumisen ja ennen kaikkea ne raastavat herätykset. Muhun suorastaan koskee, kun pitää nousta ylös ja tuntuu ettei kymmenenkään tuntia riitä. Eilen illalla kuitenkin virittelin yöpöydälleni tällaisen vempeleen;


Medisana merkkisen "heräämis/kirkasvalon". Ihan loistava keksintö. Tässä boksissa on siis erinäisiä herätystoimintoja ja sen saa myös toiminaan radiona ja toki normina kirkasvalolaitteenakin. Lisäksi tämä saa nyt toimia yöpöydän lamppunani talven ajan, koska pikkuruiselle pöydälleni ei molemmat mahdu. Ainut miinus tässä on se, ettei tämä tiettykän ole kaikkein tyylikkän, mut enkai minäkään (ainakaan öisin). Ja jos saa aamuisin herätä aaltojen ääneen, lintujen sirkutukseen, sateen ropinaan tai räksähtelevän takkatulen ääneen niin ulkonäkö on pikkumiinus.

No toimiiko se? No toimii! En muistakkaan milloin minulla olisi näin mukava työaamuherätys ollut (jos aamuja kainalopaissa ei lasketa), kuin tänään. Laite alkaa pikkuhiljaa kirkastumaan kun herätysaika lähenee ja "herättelee" näin kroppaa pikkuhiljaa ja teki herätyksestä oikeasti huomattavasti kännykän kelloa miellyttävämmän. Suosittelen.

Jospa minustakin kuoriutuu aamuihminen? No, ei tuo laite maailmanmullistuksiin pysty, mut pieniin ihmeisiin kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti