maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kaapin täydennystä etelänreissulta

Maanantaita!
Reissusta kotiuduttu ja pää on niin täynnä kaikkea treeni, kisa yms hömppää, ettei tiedä oikein mistä alottaisin. Lyhykäisyydessään kuitenkin viikonloppu oli erittäin onnistunut kaikilta osin ja energia on taas tässä tytössä vaikka kuinka! Ainut harmistus on siinä, kun hieman tuntuu, että vilunväre hiipii kroppaan, mutta koetetaan sekin häätää tuplavitskuilla. Itse kisasta kultsalta (ihan olin siis katsomossa :D) - ja omia reenipostauksia tulossa lähipäivinä, kun saan kamerasta purettua kuvat koneelle.

Tässä kuitenkin uudet lempparini: BikBokin ihanan överipinkki kynsilakka ja tähänastisista kaupan protskupatukoista paras löytämäni Fastin Luxus Minttusuklaa. Tosin merkin Suklaa.appelsiinikin ja isompi Giant patukka osoittautuivat viikonlopun aikana oikein hyviksi. Tuli muutama pstettua ja testattua Kultsalla...


Sitten ostoksiin.... Kassa kilisi Kulttuuritalolla Fastin ja Fitnesstukun toimipisteillä joista mukaan lähti Beta-alaniini ja minttusuklaa budding, ruohonjuuresta kiikutin kookosöljyä ja soijalesitiinirakeita kotiin, vitskut kainalo tilasi jenkeistä (omega ja D-vitamiini tilataan tähän talouteen jatkossa iHerbistä, paljon halvempaa kuin suomessa) ja keittiövaaka tarttui mukaan kampista Teknikmagasinelta. Vaa´an osto oli ihan heräteostos, mutta eiköhän sillekin käyttöä löydy. Tai siis löytyy! Se on vaan aikaisemmin jäänyt aina ostamatta ja safkaa on lapettu suuhun mututuntumalla. Jatkossakin melko samanlaisella linjauksella tullaan menemään, mutta hyvä tuo on olla olemassa. Olen tässä hieman pienimuotoista diettiä suunnitellut niin siihen viimeistään tuo vaaka on ehdoton.

Mutta tämä oli tynkä, lisää piakkoin!

2 kommenttia:

  1. Oi! Sanoppa sitte oliko toi minttusuklaa pudding hyvää! oon maistanu vaan suklaan ja toffeen, voisin testata noi kaks uutuutta kunhan edelliset pussit tyhjenee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna on ihan hyvää. Tai mielummi söisin minttujädeä mut.... :D Ihan hyvä on. Muita en oo ees maistanu ja tästäki nyt menossa vasta eka annos.

      Poista