tiistai 16. huhtikuuta 2013

Salikuvia ja lihasta jalkoihin!

Worst world problem (kirjoitetaanko se noin :D).... kirjoittaakko ensin Fitness Classicin kisoista kulttuuritalolla viimeviikonloppuna vai tehdä pieni treenikuvapläjäys viikonlopulta. Hankalaa, no valitaan kuitenkin jälkimäinen, koska kisat vaatii kameran kuvasaldon purkua ja pientä keskittymistä.

Eli viikonloppuna Helsingissä päätin taas treenailemaan Kainalon kanssa yhdessä. Ah ihanuutta. Vaikka pikkuhiljaa alankin oppia tekemään kaikki hyvin itsekin ja tekniikat alkaa olla melko hyvi hanskassa, onhan se ihana ku joku tsemppaa ja katsoo vielä vierestä, että menee varmasti oikein. Lisäksi olin hurjan innoissani uusista maailman siisteimmistä treenipökistä, jotka piti heti päästä testaamaan. Pökät ovat kieltämttä keränneet katseita ja jakaneet mielipiteitä, mutta mulla on törkeen hieno fiilis niissä! Olen vaan niin täynnä tylsiä mustia salihousuja joita kaupat on täynnä. Myöskään en ole valmis maksamaan lähemmäs hunttia joistain (kylläkin yli-ihanista) camopöksyistä, vaikka sellaiset haluaisinkin, niin täytyy tilailla maailmalta...

KUIN SIISTIT!!!!

Mutta takaisin raiteilleen. Perjantaina oli vuorossa rinta-ojentaja-olkapää treeni jossai ei ollut mitään kovinkaan erityistä. Hyvä perustreeni, jossa sain Kainalon varmistuksella uuden penkkituloksen, huimat 45kg ja olikohan 3 huimaa toistoa! No, jostain se on aloitettava. Tai enää ei taideta puhu aloituksesta, mut jostain kuopasta se on noustava... no, on siinä jo iso parannus alun tankoon!


Tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa lakaa jo käpälän ja olkapään lihakset erottua, jee! Ojentajat mulla on kyllä omastakin mielestä kehittyny huimasti, mutta onneks koko yläkroppaan on alkanu tulla lihaa.

Lauantaina sitten oli myöhään illalla selkä-hauis. Oltiin 22-23 salilla ja oli ihanan tyhjää. EI siis käytännössä ketään. Alkuun aattelin, et jes nyt otetaan kuvia, mut niin se sitten vaan kummasti taas jäi. Tosin oli kyl vähän kiiruskin vielä paria ystävää tapaamaan, ettei siinä kuvailla ehtiny. Mut pari alataljaräpsyä kuitenkin Kainalo nappasi;

 Yläselkäkuvasta sain kommentin "No tää selkä ei oo enää kohta bikinisarjaa"! Hah, putosin.

Lisäksi kuvattiin yksi video. Se ei ole enää välttämättä teknisesti kaikkein ehyin, mutta perille se meni (niinkuin muuten alkutreenin mavetkin, vieläkin 3 päivän jälkeen selkä huutaa hoosiannaa) ja annettakoot anteeksi, viimeistä pudotussarjaa siinä väännellään.


Sunnuntainakin PITI mennä salille (mulla olis ollu joku ylimääräinen salitreeni), mutta nukuttiin vähän pitkään ja sitten jo pitikin kiitää junalle. No, kohta onneksi takaisin. Ja jee, kohta vaihtuu saliohjelma ja jumpat jää tauolle ja aattelin hurjana ottaa aamulenkkejä ohjelmaan! Mutta uusista kuvioista lisää myöhemmin, nyt unille, että huomenna taas jaksaa. Huomenna oliski vapari, duunit ja hierontaa ja illalla sohvan valtausta, jee!

Hei ja kiinnostaako teitä mun treenipainot? Oon miettiny pitäsikö niitä salipäivityksiin naputella.

8 kommenttia:

  1. Mene nukkumaan eläkä ala keljuilemaan :D

    VastaaPoista
  2. Kuin siistit housut ;D kerää kyllä varmasti katseita! :D
    http://training--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mut samapa tuo. Pääasia et itel on hyvä fiilis :D

      Poista
  3. Kiinnostaa painot, naputtele ihmeessä jos jaksat :)

    VastaaPoista
  4. Joo ihmeessä kirjottele treenipainoista! :) Sun ruokavalio kiinnostaa myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä alan laitteleen treeniohjelmaa ja painoja enemmänkin. Ruokavaliosta (jotai ei ole) voisin myös kirjoittaa...eli sitä millasissa raameissa syön. Mut tosiaa tarkkaa ruokavaliota ei ole :D

      Poista