torstai 11. huhtikuuta 2013

Se kuuluisa karannut mopo

Ihanaa! Tänään se koittaa...vapaus töistä kolmeksi päiväksi! Ja kuten aikaisemmin kerroin, ohjelmassa on hurjasti kaikkea ihanaa. Kieli pitkällä odotan lauantain kulttuuritalon kisoja ja sitä fiilistä... vaikka samalla olen valmistautunut henkisesti siihen pieneen kateuteen ja ahdistukseen, jonka noi säteilevät mimmit tulee aiheuttamaan. No, jospa se taas toimis hyvänä motivaatiobuustina! Lisäksi pääsee pussailemaan, jee!

Mutta ennenkaikkea piti tulla tekemään teille pieni esittely eräästä tilauksesti... Minullahan tunnetusti joskus hieman mopo karkaa lapasesta ja niin kävi nytkin. Aloin nimittäin selaamaan näitä sivuja ja hullaannuin. Hullaantuminen käy minulle kyllä hyvin usein kaikenlaisia ostoksia tehdessä (jopa ruokakaupassa), mutta nyt tämä alkoi muistuttaa samanlaista hysteriaa kuin Guessin outlet Nykissä....

"Oho" oli ensimmäinen lause/sana/mutina, jonka sain suustanu kun pikkuruinen (minuakin pienempi ja se on paljon se) lähettityttö raahasin sen jäätävän miltei kymppikiloisen laatikon työpaikalleni. Hups.
Tilasin kaikkea huppareista ja collareista alusvaatteisiin, alumiinisiin juomapulloihin, hanskoja, kenkää, huivia, takki.... ja pari hupparia Kainalolle. Kaikkein lemppareimmat ostokset löytyy kuvan alaosasta, ihana pinkki Karrimorin juomapullo ja noi kengät...niin kauniit ja täydelliset yksilöt muutenkin. Kyllä noilla taas luulis reenin kulkevan.

Suosittelen tutustumaan kyseiseen sivustoon, edullista kampetta, nopea toimitus ja laaja valikoima. Mitäpä muuta voisi toivoa. Noilla hinnoilla ja valikoimilla en ihan äkkiä ole suomessa urheiluliikkeeseen astelemassa. Pitkään tosin urheilukamani ostinkin jenkeistä jenkkien reissuiltani, nyt jouduin matkan perumaan niin joutaa sitten tilata briteistä.

Joskohan ensi viikolla uutta tilausta.... koska eihän koskaan voi collareita ja hyviä alusvaatteita olla liikaa!

4 kommenttia:

  1. mistä sää nämä tilasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla tekstissä on linkki mut sportdirect oli paikka

      Poista
  2. Linkki löytyi, mutta saisko sen vaikka eriväriseksi, kuin muun tekstin? Nythän sitä ei mitenkän huomaa jollei vahingossa osu hiiri kohdalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjataan ku koneelle päästään, kiitti vinkistä :)

      Poista