keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Haluuks pataan?

Ah! Tänään oli tiistai, reenipäivistäni toistaiseksi lempparein! Kaksi ihanaa ja lemppareinta reeniä yhdessä- compat ja jalkapäivä salilla. Joku on väittänyt hulluksi pelkästä jalkapäivän fanittamisesta, voitte arvata mikä on yleinen reaktio, kun rakastan näitä kahta yllämainittua yhdessä!

Body compat on ihan lempparein ryhmäliikuntatunti, koska siinä jopa minä saan oikeasti itseni melko piippuun. Lisäksi tykkään biiseistä, asenteesta ja niistä sarjoista! Jalkatreeni taas... no sen saan aina hyvin tuntumaan, tuloksia tulee, saa kunnolla hien ja hapot pintaan jajaja... tarvitseeko muuta sanoa!?

Tänään taas sali kulki tosi hyvin, pääsin pitkästä aikaa kunnolla kyykkäämään <3 Parilla edelliskerralla on ollu kyykkypaikat niin täynnä ja varattuja, et olen tyytynyt tekemään tuplat prässiä ja jotakin muuta extraa...mut nyt sain kyykätä! Painoa aikalailla peruskiva 70, toistoja siel 10-14 väliin. Mielummin olisin kyykänny skidisti isommilla ja lyhyemmin, mut halusin vähän testailla hommaa parin viikon tauon jälkeen. Siihen kylkeen prässi, reisiojennus, askelkyykyt, lantionnostot, pohkeet prässissä, sjmv ja loitontajat.
OLIN LIEKEISSÄ! Toistoihin tuli taas vähän extraa tai painoihin. Eli eteenpäin mennään!

Haluuks pataan?
 Hiphei, tässä ei tartte mitään jännitellä reisiä, seison vaan, niin ihan selvät viipaleet on muodostunu reiden ulkosyrjään!!! MIISOUHÄPI! Lisäksi ekaa kertaa kunnolla peilistä itseäni stalkkaillessa huomasin et meikälläkin on takareidet! Voi tätä riemua.

Huomenna aamujuoksu ja illalla vähän extrasalia (vatsoja, toiseen kertaan pohkeet ja ehket vähän pakaraa), sit pakkausta ja etelään! Jo tätä on odotettukin. Pääsee pussailemaan. Lisäksi saa nukkua kainalossa, tehdä yhden työkeikan, levätä, syödä, treenata yhdessä ja saa kuulla kommenttia, onko kropassa mitään tapahtunu kuuteen viikkoon. Hitto, ei olla nähty kuuteen viikkoon! Ihan sairaan pitkä aika!
Ja sokerina pohjalla lauantaina Kulttuuritalolla pidettävät Fitness Classicin kilpailut! IIIK!

Aika super loppuviikko siis tulossa. Jos en huomenna ehdi palata kanavalle, niin viimeistään viikonvaihteen tietämillä teitä odottaa ultimatekuvatukotus kaikesta viikonlopun ihanasta! Olkaahan varuillanne!

2 kommenttia:

  1. Meinas jo kateus iskeä, kun käsitin ensin että etelään as in jonnekin ulkomaille lämpimään :D

    Mut bongailin sun blogin pakkiksen ketjusta ja hyvältä vaikuttaa, jään seurailemaan!

    http://colormystrength.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Noei :D Ise asun Oulun kulmilla ja mieheke Stadissa niin mulle se on etelää :D
    Hieno kuulla et joku sen on sieltä bongannut ja jää vielä seuraamaan, kirjauduhhan lukijaksi :)

    VastaaPoista