lauantai 4. toukokuuta 2013

Pari sanaa 5-jakoisesta

Eka viikko "uutta" ohjelmaa alkaa olla takana. Kävin tänään puskemasas jalkatreenin 2.0:n ja siihen kuuluvat olkapäät. Treenin aikana tuntuma oli hyvä, mut taas sama treenin jälkeinen fiilis (niinkuin joka päivä tällä viikolla), et tässäkö tää nyt oli. Treeni tuntuu siis kovin lyhyeltä entiseen verrattuna. Vaikka onhan se ihan  ymmärrettävää, koska ennen kävin kropan läpi kolmessa treenissä, nyt viidessä niin toki yksittäisen salikerran kesto hieman lyhenee....vaatii vaan hieman totuttelua.

Kaikenkaikkiaan mulla on nyt jako seuraavanlainen;
- Jalat 1.0 (pakara, takareidet ja pohkeet)
- Rinta, vatsat
- Selkä
- Jalat 2.0 (etureidet), olkapäät
- Ojentajat, hauis ja vatsat

Noiden lisäksi koetan tehdä pari aamulenkkiä, 1-2 pidempää "iltalenkkiä" ja yhden ryhmäliikunnan, jonka itse ohjaan. Aerobisen määrä hieman laskee talveen verrattuna, mutta treenejä tulee vähintäänkin yhtä usealle päivälle ja ne jaottuvat useampaan pienempään jaksoon talvisen 2-3h pituisten reenien sijaan. Koetan myös pitää yhden totaalilepopäivän.

Alkuviikon jalkatreenistä... hikikö?

Alkufiilis uudesta ohjemasta ja jaosta on hyvä, mut vielä pitää pieniä liikeviilauksia tehdä Kainalon kanssa ja saada painot kohdilleen, koska aika paljon tulee liikemuutoksia entiseen. Painojen kanssa koko viikko on ollut vielä senkin vuoksi hakemista, kun osin olen joutunut varomaan kylkeäni. Onneksi se alkaa pikkuhiljaa taipua ja toivottavasti ensi viikolla saa täyden höngyn päälle. Tulen esittelemään päiväkohtaisen ohjelman ja laitteleen niitä toivottuja treenipainoja heti, kun saan tuon ohjelman kunnolla ajettua sisään!

Tänään kävin puskemassa tosiaan jalat käsitreenin sijasta, koska kädet tein jo aikaisemmin viikolla, koska alkuviikon jalkatreeni löi takareidet niin tukkoon et jaloille täytyi antaa lisää aikaa palautua. Illalla kävin lisäksi vähän palauttelemassa lenkkipolulla isän ja porukoiden koiruuden kanssa.

Siin on sellanen semihyvä sykkeennostomäki

 
Kevät <3
Vähän laiska, mut...

Isi on kyl maailman parasta lenkkiseuraa. Voi että... nähdään liian harvoin isin reissutyön takia ja yhteiset lenkkihetket on ollu jo vuosia mulle tosi tärkeitä. Lenkin pituudeksi tule tänään kuutisen kilometriä ja loppuun innostuttiin vähän vetämään leukoja. Isähän luonnollisesti kiskoi niitä kasapäin, mutta minäkin tein uuden oman ennätykseni, kolme! Hih, alkuviikosta meni kaksi. Mä niin saan kympin rikki kesän aikana. Päätin sen just nyt!


Loppuun vielä epäonnistunut pullistelukuva alkutalvelta (ehket tammikuulta) ja alla tän päivän otos. Anteeksi huonoista kuvista, mutta mulla on vähän rajallisesti noita kuvaajia salilla (eli yleensä olen yksin) joten kuvasaldo on mitä on, jos sitä on ollenkaan. Koetan asiassa kuitenkin skarpata! Mutta siis, palatakseni vielä ylläolevaan, ero ei ole iso, mutta on siellä jotakin pientä havaittavissa, vai? Olkapäissä on tapahtunu yks isoimmista (pienistä) muutoksista viimeiakoina, mut on tuoon haukkaanki jotakin tarttunu. Toki valaistus ja kuvan ottoetäisyys on hieman erit mutmut.... No, on siel joku herne jokatapauksessa!

Huomenna selkätreenin ja painojen esittelyä!

Ja hei, muutin vähän kuvakokoa, kun alkoi tuntua et toi entinen kuvakoko oli vähän turhan mini. Mitä tyksitte näistä vähä isommista kuvista?

2 kommenttia:

  1. Tyksin kyllä isommasta kuva koosta! :) Kiva! Ja kyllä mun silmään on hyvinkin kehitystä tullut, hienoa ja tsemppiä! Toivottavasti kylki paranee nii me lukijat päästään sun treenipainoihin myös mukaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite kyl kanssa tykkään tuosta isommasta, varmaan pysymme jatkossa siis siinä :)

      Ja kiitos kommentista ja tsempeistä, toivon itekkin kyl et pian taas saa täyden tohinan päälle.

      Poista