perjantai 3. toukokuuta 2013

Vappu

 Yhyy, sinne katosi kuusi vapaapäivää. Viime perjantaina olin ihan fiilareissa tästä "ikuisuudelta" tuntuvasta "lomasta", joka oli pääasiassa ajatuksena viettää pussaillen, treenaillen, frendejä nähden.... mut vips vaan ja olen taas pohjolassa ja arjen parissa. EN tykkää. Jonkusen verran treenikuviakin on takataskussa ja muutenkin ajatuksia pääni sisällä, mut puretaan ekana tuo vappu.

Eli meidän vappu oli todella villi. Aattoillan vietin salilla (rinta-vatsat) ja voi ihanuutta ja autuutta, kun siellä oli tyhjää! Ihanaa oli treenata! Virallisen saliosuuden jälkeen vielä kulutin hieman juoksumattoa, otin putkiloman ja juttelin parin salitytön kanssa pukkarissa vähän kisajuttuja. Kainalon kotiuduttua töistä käppäiltiin vähän kaupungilla (väisteltiin siis kännistä haalarikansaa), syötiin, herkuteltiin Ben&Jerrysin Karamel Sutralla ja katottiin Game of Thronesin uusin jakso...ja painuttiin nukkumaan. Villiä, eikö?

Vappupäivänä olikin ihana auringonpaiste, mut me hilpastiin aamupalan jälkeen heti salille. Ja taas oli ihanan rauhaisaa. Vedettiin yhdessä selkätreenit ja nyt se tapahtui; VEDIN ELÄMÄNI EKAT LEUAT KUNNOLLA YKSIN! Ah! Pieni askel jollekin, mut mulle äärettömän suuri. Jos joku olis sanonu mulle 6kk sitten kun salitreenin aloitin, et ennen kesää vedän leukoja, olisin nauranu itseni hengiltä. Mut tuosta selkätreenistä lisää myöhemmin kuvien kera.


Iltapäivällä hilppaistiin kaivariin ja oli sinne joku muukin eksynyt. Aikamme pörrättiin Kainalon kanssa päättömästi ja sitten päätettiin korkata tötteröjädekausi. Minulle tötterökauden avaus on aina suoranainen juhlahetki ja taas (kuten aina) piti valita maut tarkkaan. Testiin pääsi kesän uutuusmaku Fazerina (superhyvää) ja ikulemppari kuningatar.



Mun Neverrfull pääsi talviteloilta taas käyttöön ja voi että mä rakastan tuota laukkua! Se vaan on niin hyvä käyttää, ihanan iso (aina kauheena rojua mukana), niin freesin värinen/kuosinen ja no, ihana. Lisäksi innostuksissani taijoin jotakin kiharantynkää tukkaan, mikä ei enää illalla ollutkaan niin hyvä idea, koska tuuli sai sen näyttämään melkoiselta harakanpesältä...no, tulipa testattua.

Illan hiipiessä siirryttiin ystäväni seuraan keskustaan ja mentiin Morrison´siin syömään. Ihan hyvät perushamppikset, mut on se vaan niin, ettei ole Oulun Kauppuri 5n voittanutta hampurilaispaikkaa suomenmaassa! Loppuillaksi siirryttiin Kitty´siin jossa nautittiin porukalla pullo kuohuvaa ja juoruiltiin. Kaikin puolin siis rentoa ja mukavaa ja kroppa ja herra morkkiskin kiitti, kun ei tarvinnut tulla juhlimisen tai överisyömisen takia kylään. Aika ihana huomata pikkuhiljaa se, et oppii elämään ilman "lauantaikännejä" ja sitä seuraavan aamun vitutusta. Ei, en ole mikään absolutisti, mutta osaan hieman erilailla priorisoida asioita nykyisin, josta olen enemmän kuin tyytyväinen.

Omani oli pekonihamppis


Nyt unille, et jaksaa huomenna taas töissä, viikonlopun aikana vähän salikuvia, treeniajatuksia ja uutta saliohjelmaa, olkaapas kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti