tiistai 11. kesäkuuta 2013

Nyt on pakko myöntää...

...että olen ihan puhki. En missään nimessä kyllästynyt, vaan puhki, väsynyt, hajalla, uupunut. Alkaa tää työputki ja muutamat muut asiat viemään tytöstä mehuja siihen malliin, että eilen luulin kuolevani jalkajumpalle. SItkeästi tein treenin, mutta polaria katsoessa totesin, ettei sykkeet oikein laske. Kokoajan teki pahaa ja tuntui, että lähin roskis saa oksennustäytettä minä hetkenä hyvänsä. Niin ei onneksi kuitenkaan käynyt, mutta nyt asiaa sulatellessani on hieman pakko himmata. Jotenkin ahdistaa ajatus treenin vähentämisestä, mutta knu kroppa ei jaksa niin se ei vaan jaksa. Koetan nyt syödä vielä enemmän, venytellä ja nukkua, viime viikkoina yöunetkin kun on ollu aika minimaalisia. :(

Hikikö?
Pikkuvamma
Tänään oli kuitenkin pakko vääntäytyä vetämään jumppaa...vedin sitten tunnin siinä hiki hatussa ja yllättävän hyvälle se tuntui... mutta tunsin kokoajan etten ole ihan vedossa. Jumpan jälkeen kuitenkin menin salille ajatuksena tehdä edes vatsat. No vatsat paukuteltuani taljassa narulla kyyristellen, lankutellen ja perusnostoja painojja ja ilman tehtyäni olo oli yllättävän freesi. Vatsat huusi apua, mutta muuten kroppa voi "Ihan jees". Ja minut tuntien niin sehän oli pakko vähän jatkaa. Normisti ohjelmassa tiistaisin on rinta joten ykskaks löysinkin itseni tangon alta penkiltä. Oho.

Itse teeni meni aika kivasti. Tai no, tosi kivasti. Penkissä meni sitten ennätyssarjat 3 x 7 45 kilolla ja vinopenkissä sain vaihdettua pitkästä aikaa isompiin painoihin. Pitkään junnasin samassa (12 ja 14 kilossa), kun noi 2 kilon nostot oli vähän isoja...16 oli pitkään mulla sellainen "enmääpystykoskaaanenmääjaksa", mut tänään nousi sitten se 16 kilon painokin. Jes! Lopputreenin teinkin suosiolla samoilla ns vanhoilla painoilla, ei uskaltanu vaan liikaa repiä. Nyt fiilis on sellainen, et tollasta matalasykkeisempää pystyy varmaan tekemään, mut jotenki noi kovat sykkeennostot on vähän tiukassa...no katotaan huomenna taas mikä on päivän kunto ja mennään sen mukaan.

Aloituspaino 6kg ja nykyinen 16kg

Pakko koettaa opettaa tälle päälle ja kropalle sitä, et oppis erottamaan oikean väsymyksen laiskuudesta. On ihan eri asia jättää menemättä salille koska laiskottaa, verrattuna siihen, ettei kroppa vaan jaksa ja se on hajalla. Nyt kun joku ylikunto tai totaliuupumus on se, mitä en todellakaan kaipaa!

Loppuun vielä uusi iltapalaherkkulemppari. Rahka Valion persikkamehukeitolla ja tuoreella kiiwillä! Ah että on ihanaa ja raikasta. Lisäksi kylkeen paistoin pari teeleipää (tai no 4 mutta kaksi odottaa aamua pyyhkeen alla). Ohje olikin sama vanha tuttu. Päällä hieman kevyt tuorejuustoa.


Nyt venyttelyt ja koettais mennä unille, vois jo 6h unetkin virkistää tätä emäntää ihan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti