maanantai 10. kesäkuuta 2013

Moukarointia ja jalkajumppaa

 Mullahan on pitkään jo ollut hieman vikaa tuossa selässä...oikea puoli on "ihan erilainen" vasempaan verrattuna tässä kropassa. Ensimmäiseksi kun tätä torsoa katsoo, huomaa sen, kuinka oikean puolen hartia on painunut alas. Toisena selkeänä eroavaisuutena on se, että oikean puolen "iso selkälihas" on ihan törkeän "pullakka" verrattuna vasempaan. Ja tottakai se on paljon enemmän kokoajan jumissa. Lisäksi vasen pakara on aina ihan hurjan tukossa ja vasemmalla puolella välillä issias vaivaa... Hieronta ja venyttely eivät auta, ja lekurit levittelevät käsiään. Varasinpa sitten muutaman ystävän suosituksesta ajan Ouluun jäsenkorjaaja Eero Simunalle. Ajattelin, että eihän tuo muutama kymppi ole paha raha, jos sillä löytyisi vaivoihin selitys, parannuksesta puhumattakaan.

Mennessä olin hieman skeptinen, mutta ajattelin et samapa tuo. Aina kuitenkin hieronta on tervetullutta ja jos sieltä joku lukko auki saadaan niin olen tyytyväinen. Pois lähtiessäni hymyilin, kuin se kuuluisa erään kaupungin aurinko. Se mieshän oli ihan velho! Ensinäkin ihan hurjan mukava. Kokoajan jutteli mukavia, mutta samalla myös asiaa. Kokoajan oli fiilis, että on osaavissa käsissä. Lisäksi aukes lukot, kroppaa hierottiin paremmin kuin ikinä ja löytyipä syy tähän toispuoleisuuteenkin...

Vähän painuu oikea hartia...



Minulla on samanpituiset jalat, mutta oikean puolen lonkkakuppi on muutaman sentin ylempänä kuin vasen! Se aiheuttaa oikean puolen selkälihaspullotuksen, koska selkä on oikealta puolelta "lyhyempi" joten lihas on lyhentyneessä tilassa. Lyhentynyt selkälihas vetää hartiaa alas ja jumiuttaa myös vasemman pakaran aiheuttaen issiasta. Tämä onneksi korjautunee "korotuspalalla" joita nyt pidän oikean jalan alla kengissä. Parin viikon päästä tarkastus, että onko vaiva ruennut helpottamaan. Lisäksi minusta löytyi kiinni kasvaneita lihaskalvoja (taka ja ulkoreidet sekä epäkkäät ja hartiat), joita revittiin ihan voimalla auki. Selästä paukuteltiin lukot ja hierottiin. Nyt on ihan uudelleen syntynyt olo. En voi kuin olla tyytyväinen! Taas sen huomasi, kuinka itsestaan pitää huolehtia ja aina ei valitettavasti vaan se oma kehonhuolto riitä.

Viikonloppuna tein hyvän jalkajumpan, vaikka vähän olikin olo vetämätön vielä tuon jäsenkorjaajan käsien jäljiltä. Onneksi treenipainot kuitenkin pysyi, ettei laskemaan tarvinnut alkaa. Lisäksi viikonlopun aikana tein kädet, siinä reenissä ei oikeastaan mitään erikoista ollutkaan.

Vähän musta toi ulkoreisi....

Kasvakaa jumaliste!


Loppuun vielä yksi masupose viikonlopulta. Hoh. Rasva on sulanu täs talven ja kevään aikana ihan kivasti, mutta liian vähän yksinkertaisesti tuli treenattua vatsoja. Nyt olen tosiaan tehotreeninä koettanu 3 kertaa viikkoon paukutella vatsat, jotta alkais tulla sitä erottuvuutta ja en tiedä kuvittelenko, mutta ehkä pikkuhiljaa....vai mitä tuumaatte?


Nyt pienet päiväunet (olen ollu ihan kauheessa koomassa tänäänkin koko päivän, alkaa 3 viikon tauoton työputki tehdä tehtävänsä tähän tyttöön...) ja pakko koettaa lähtä takajalat jumppailemaan. Mä koetan aatella kokoajane t tän viikon kun vielä jaksat niin sitten helpottaa....Nyt mennään nimittäin 27 työpäivää yhdellä vapaapäivällä, hipheihurraa.

5 kommenttia:

  1. Kyllähän sieltä alkaa päkki jo erottua! Pitöisköhän miunkin käydä tuommosella sedällä! Miulla on aina vasen selkälihas selvästi pullistuneempi...

    VastaaPoista
  2. Käy ihmeessä! Suosittelen!
    Ja joo hitaasti mut varmasti. Parempi se tietty onkin et muutos tulee hitaasti ku et polttas hetkes vaa rasvat ja samal katois lihas.

    VastaaPoista
  3. Hei! Selailin tässä tyypillisesti googlea...ja löysin tän sun blogin tai just tän sivun tässä! Mulla on tuo sama olkapää ongelma, eli painunut alas. Ootko saanut sitä korjattua mitenkään? Tai onko sitä ikinä mahdollista saada korjattua? Ärsyttävän näköinen se on itselläni..häiritsevä. Mulla se myös on todella kipeä liikuteltaessa!! :( Eli toisinaan kärsin siitä koko ajan, jokainen päivä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Nyt vasta törmäsin sun kommenttiin ja siis mulla se johtuu siitä et mun lonkkakuppi on tosiaan eritasolla toisen kanssa niin vääntää rankaa kieroon. Korjattua ei saa (koska rakenteessa vika) mut kannan alla kengissä pidettävä ns korokekiila helpottaa vaivaa.

      Poista
  4. ahaa. selvä kiitos kuitenkin vastauksesta :)

    VastaaPoista