maanantai 5. elokuuta 2013

Ihan huikee sunnuntai!

Tiedättekö, kun joskus on niitä aamuja, että jo heti herätessään tietää et tästä päivästä tulee hyvä päivä! Tänään mulla oli just sellainen aamu. Mulla oli myöhäisempi töihinmeno ja heräsin ystäväni puheluun ulkomailta. Puhuttiin niitänäitä tyttöjen juttuja ja naureskeltiin kaikelle tässä maailmassa. Siinä samalla, kun heräilin ja juttelin matkan päähän, vedin juoksuvaatteet niskaan ja lähdin aamulenkille. Kun lopulta puhelu lopetettiin, spotify täysille huudattamaan lempparibiisuja ja tossua toisen eteen. Ja kulki. Kulki niin hyvin, että hymyilytti. Sit pikasuihkun kautta pariks tunniks duuniin...

Duuneisa mua poltteli NIIN paljon. Tiesin et iltapäivästä tulee vielä siistimpi. Hurautin nimittäin Ouluun erään ystäväni kutsumana ja mentiin urheilutalolle katsomaan Miran vapariharkkoja ja posetuksia. Edellisessä postauksessa linkitetty ystäväni vetäisi myös t-kävelynsä ja pakko myöntää, vaikka ystävästäni on kyse, et yksi siisteimmistä kävelyistä ever! Oikeasti. Huoh, ihaillen vain katselin noita molempia tyttösiä ja kylmät väreet juoksi pitkin selkää, niin mageilta ne näytti. Josko itsekin joskus....

Toinen diettas ja joi kaffen, mä olin villi ja söin tän ihanuuden

Siitä sitten hurautettiin Katjan kanssa kaffelle ja teelle (ja ihan vähä hypistelemään vaaterekkejä) ja juoruiltiin, mistäs muustakaan juurikaan, kuin fitneksestä sen kaikissa muodoissa. Käytiin läpi valkkuja, tiimejä, asuja, RUOKAA, diettejä, treenejä ja loppuun halattiin lämpöisesti, koska ei varmaan enää ehditä nähdä ennen Oulun karsintoja. Ihana, et kaiken muun hyvän lisäksi, olen saanut tän harrastuksen kautta uusia ihania ystäviä. Naurettiinkin yksi päivä, et eipä olis uskonu että "tällä iällä" voi jostain leiriltä saada ystäviä. Tutustuin nimittäin Katjaan Virmajoen Annan pitämällä bikinileirillä, josta postaus tässä.


Ja eikun paranee. Sitten tyttöpuolinen seura vaihtui erääseen poikapuoleiseen ystävääni, joka harrastaa valokuvausta. Oltiin suunniteltu, et napataan "joku" kuva, jotta saan blogiini bannerin. Mua on nimittäin jo pitkään kismittänyt se timanttijuttu...ei vaan jotenki käyny tyyliin ja se oli tylsä. No, mehän ei oltu yhtään suunniteltu ja mentiin iha perse eellä puuhun ja voi JUMALISTE! Tuli ihan mielettömiä kuvia ja meillä oli ihan sairaan hauskaa! Noista kuvauksista on mm. tuo banneri rakennettu (ihan itse tein, hyvä minä!) ja nämä muut tekstin kuvitukset. Loput pidän vielä salassa, ja teen niistä sitten ihan oman postauksensa asap, mutta pakko myöntää, ne on mageita!


2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia kertakaikkiaan ja muutenkin tämä blogi on mielenkiintoista luettavaa! :)
    Motivoi itseäkin liikkumaan enemmän, käymään salilla ja huolehtimaan itsestä, mutta multa puuttuu tuo samanlainen henkinen vahvuus ja itsekuri kuin sinulta... jospa sekin ajan mittaan löytyy.

    Mut tsemppiä sulle elämään ja toivottavasti pääset tavoitteeseesi ongelmitta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvia julkaisen piakkoin lisää, kun saan kuvauksista kirjoitettua oman teksin!
      Ihana kuulla jos motivoi. Ja itse olen ainakin huomannut, että tulosksen pikkuhiljaa motivoi enemmön ja enemmän ja pienin askelin on helppo ottaa aina niitä muutoksia elämssä kohti terveempää, ei tartte kerralla haukata liian isoa palasta! Eli kyl se löytyy :)

      Poista