perjantai 23. elokuuta 2013

Syksy saapuu...

Tässä nyt on muuton ja muun kiireen keskellä paineltu niin koomassa menemään, että on ihan itseäänkin hävettäny oma ulkomuoto. Tukka roikkuu silmillä haalistuneena, meikata ei kerkeä tai jaksa ja muutenkin kuontalo on ollu jotenkin kauhtunut. Eilen onneksi tuli hieman muutosta.

Aamulla mulla olikin heti kampaaja. Jaanan tuoliin on aina ihana istahtaa ja aika kuluu kuin siivillä. Nyt, kuten yleensä aina ennekin, annoin melkoisen vapaat kädet ja hieman kun käytiin läpi mitä tehdään, oltiin molemmat ajatustemma kanssa hyvin samanlaisilla lijoilla- pituus pidetään ja reilusti tummaksi väriä näin syksyn saapiessa- ja tidim, I LOVE IT! Tumma tuli takas ja kylläpäs on kotoisa olo ja vaihteeksi ihana, kun on yksvärinen, tasainen sävy hiuksissa ainaisten raitojen ja väriviipaleiden sijaan.

  

Kampaajan jälkeen juoksin leegotohtorille tarkastukseen ja onneksi mitään isompaa ei kalustosta löytyny. Ihana et sain järjestymään ajan vielä tänne pohjoiseen, koska stadissa ainakin julkiselle puolelle pääsy on varmasti melko toivotonta. Leegot kuosissa ja that´s it. Taas mieleen nousi se kunnon hampaidenvalkaisu hammaslääkärin toimesta...josko vaikka citydealiin tulis talven aikana jokin kiva tarjous, niin mielelläni sen käyttäisin!

Illalla hypättiin erään rakkaan ystäväni kanssa autoon ja lähdettiin vähän kietelemään kauppoja ja viettämään laatuaikaa, koska kohta ei enää voidakaan niin helposti nähdä :/ Tuttuun tapaan molemmat teki löytöjä ja minä vielä varsin hyviä ja tarpeellisia sellasia! Pitkään olen metsästänyt nimittäin kunnon farkkuja. Meikäläisen kropan mallille istuvat ja päällä mukavat farkut ovat lähes yhtä harvinaiset, kuin romanikerjäläiselle lottovoitto. Ja jos löytyy se voittokuponki,selviää viikon tuuletuksen jälkeen, että arvonta oli virheellinen ja voitonjako on peruttu, eli housut lörähtää aina pois muodostaan. Nyt kuitenkin löysin JC:stä parit oikein ihana oloiset yksilöt ja ekaa kertaa uskalsin ottaa sen oikeasti pienen ja tiukan koon joka hädintuskin menee päälle. Jospa näistä ei tulis niitä peruttuja arvontoja. Merkkinä Crocker ja malli second skin. Väreinä ostin perus tummansiniset ja "vahatut" mustat. Vahattuja olen pitkään etsinytkin ja nyt mulla on ne! Lisäksi löytyi kaksi hyvää perusneuletta, joille onkin ollut myös huutava pula. Kaiken kruunasi tarjous, jossa farkkujen ostaja sai paidoista -30% alea ja seuraavat farkut ja yläosan, jonka ostan irtoaa puoleen hintaan! Aika huippista. Suunnittelin jo, että haen nuo samat farkut tai Leviksen curve denimit vaalean sinisenä ja vielä tuon saman paidan navy blue sävyssä. Helppoa.


Kotiin ajellessa oli edessäpäin melko kauniit ja myrskyiset maisemat. Edessä salamoi ja rytisi, mutta myräkkä ehti sitämukaa kauemmas, kun me ajeltiin kotia kohti... syksy tulee, ei voi mitään. No toisaalta, mä tykkään alkusyksystä. Ihania aurinkoisia, mutta viileneviä päiviä ja kaunista väritystä. Syksyllä mä muutenkin inspiroidun kauheasti kaikesta...treenistä, pukeutumisesta, sisustamisesta...ja siihen yhdistettynä muutto niin tästä syksystä täytyy tulla loistava!


Vähän karattiin blogin perusaiheesta, mutta antakaas anteeksi. Sen verran kerrottakoot, et perushyvät treenit on menny tällä viikolla ja penkki on kulkenut kuin hirvi. Innoissani ootan uutta saliakin, niin pääsee treenailemaan vähän monipuolisemmin. Mutta nyt unta palloon. Lihakset ja pää kaipaa lepoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti