tiistai 14. tammikuuta 2014

Väriä

Mä (niinkuin moni muukin), vihaan kalpeana olemista. Hyi. Kesällä on ihana, kun aurinko värjää nahkan pronssisen kauniiksi, mutta annas olla kun talvi tulee. Hyi. Siinä sitä sitten ollaan raa´an kalkkunalihan värisenä. Hehkeää.
No onhan tietty itseruskettavat...mutta ne haisee ihan järkyttävälle ja kaikista niistä miljoonasta purkista joita olen kokeillut, tulee överifeikki väri. Just sen näköinen, että on tosiaanki "karnieeria tai loreaa" lyöty nahkaan. Pthy. Siitä on etelänlomat kaukana. Suihkurusketuskin on usein ruma, ja melkoisen kallis ylläpitää ja sitten on tietty solarium. Ihana, ihana solarium, jossa minä kyllä mielelläni makoilisin vaikka päivittäin, jos se ei olis niin pahaksi kauniille hipiälleni. Siellä tulee nätti rusketus, mutta ei siellä tosiaan jatkuvaan viitsi maata...

Mutta apu on löytynyt! Viimein raskin ostaa (tilata) paljon kehuttua St. Tropezia ja voin todeta, että rukouksiini on vastattu! Ihan mieletöntä! Ensinnäkin, tuote ei haise yhtään normaalille itseruskettajalle, tuoksu on jopa melko "hyvä". Tuote on värillistä, helppo levittää (ainakin virallisella levityssienellä), väri alkaa muodostua heti, kuivuu nopeasti ja lopputulos; kuin sieltä etelänlomalta! Ah ihanaa!
Harmi, etten ottanut "ennen" kuvia nahastani, jossa oli hieman solkkuväriä...ei ole nyt vertailupohjaa, mutta voin sanoa että kolmisen kertaa levitettyäni tän, olen just sellainen semivaalea maitokahvi, mikä on mun lemppis!

Kasvoille oma, vartalolle oma

Onhan noilla tietenkin vähän hintaa, mutta ihan sama. Tuotteita saa ainaki Stockalta ja Kikcsistä, omani tilasin maailmalta, säästin siinä lystissä eket 15-20 euroa.

Alla yksi menneen viikon treenikuva, takana mahtava takareisijumppa ja päällä uusi BB:n toppi. Jesh!
Vaikka itse sanonkin, alkaa se pyllynkaari kasvamaan pikkuhiljaa! Jee!


Tää päivä onkin menny ihan uusia kuvioita opetellessa. Kerron niistä illemmalla lisää, see ya!

2 kommenttia:

  1. Minkä hintasia? Mistä tilasit? Just tämmöstä määkin tarttisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin lookfantastic.comista. Makso settinä ehket 30e, stockalta haettuna muutaman kympin kalliimpi :)

      Poista