sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Photoshoot

Viime kesänä kävin ystäväni Pasin kanssa nappailemassa kuvia minusta eräässä hylätyssä rakennuksessa ja meillä oli tosi mukavaa. Tuolloin jo päätettiin, että uusinta on saatava ja eilen oli sen toteuttamisen vuoro- vihdoin.

Lähtökohtaisesti jo "päätin" etten haluaisi itseäni missään tavallisissa "beebeissä" kuvattavan ja sanoinkin asiasta sponsorilleni ja hän lupasi tehdä minulle kuvausasun toiveideni mukaan. No, tiesin kuvausympäristön ennestään ja vanhana inttityttönä sellainen army-henki osuu ja uppoaa mun mieltymyksiin kuin se kuuluisa kuuma veitsi voihin niin päätös vihreästä asusta oli helppo. Kirpparilta löysin maiharit ja vanha oma tuntolevy kaulaan ja look oli valmis.
 

Pasi on harrastevalokuvaaja ja kuvaa pääasiassa autiotaloja ja luontoa, mutta kyllähän herralta nämä ihmisistäkin kuvien nappailut onnistuu häkellyttävän hyvin! Toki myös kuvauspaikkana toiminut vanha Vaasan leipomoiden tehdas Oulun Toppilansaaressa tuo oman ihanan lisänsä kuviin! 


Toinen kuvauskierros tehtiin sitten Nallikarin uimarannalla ihanassa auringonpaisteessa, joskin melko kylmän merituulen puhaltaessa. Tämä bikinissä poseraaminen oli mulle se hankalampi osuus. Jotenkin en osaa olla "lempeä" kuvissa. Näytän kuulema aina niin tuimalta :D 


Saatiin kuitenkin täälläkin ihania otoksia aikaiseksi ja tulen enemmänkin näitä täällä julkaisemaan, myöhempänä ajankohtana. Kuvista on tullut jo nyt hirmuisesti positivistä palautetta ja jotenkin kun vertaa vuoden takaisiin kuviin, huomaa itsekin "vihdoin" eron ja saavutetut tulokset. Matkaa on vielä paljon, mutta ainakin olen menossa siihen suuntaan, mihin haluan lopulta päästä. 

Kiitos vielä ystävälleni Pasille kuvista ja sponsorilleni Proud Competition Bikinis kuvauksissa käytetyistä asuista ja bikineistä. 

2 kommenttia: