perjantai 16. toukokuuta 2014

BOW!

Flunssaterveiset! Köhköh ollu viime sunnuntaista lähtien kylässä- ei kiva. Pari päivää meni kevyesti lämpöillessä ja sen jälkeen pari päivää ihan sairasta pääkipua ja nuhaa. Voin kertoa, et jos joskus on rankkaa tää treenaaminenkin niin toi sairastaminen ja treenaamattomuus se vasta onkin. Samalla kun kokoajan takaraivossa painaa lähestyvä syksy... Nyt on se aika kun pitäs vaan saada rauhassa painaa sitä maalia kohti. Eilen jo teki mieli kokeilla salia, mutta tyydyin vaan poseraamaan ja maksulliseen aurinkoon. Tänä aamuna menin sit tekemään kevyen kuntopiirin vähän tunnustellakseni oloa. Ei se moitteettomasti menny, mut uskalsi ihan hyvin kuitenkin tehdä, kun jätin vielä isot jalkojen repimiset ens kertaan. Kyl se tästä taas- pakkohan se on!

Yksi iltapala- vielä hetken hiilareita!

Mutta sit hieman ajassa taaksepäin, nimittäin tiistai iltaan. Silloin tapahtui pienen fitness-pirkon elämässä iso juttu- mä sain sponsorin! Sitä, miten siihen tilanteeseen päädyttiin en sen kummemmin ruodi, mutta lyhykäisyysessään se oli sattumaa ja onnea. Fitness-sponsseja ei kuitenkaan ole kamalan helppo saada, varsinkaan tällaisena "nimettömänä" ja tää oli mulle enemmän kuin sata jänestä.  

Flunssapirkko posettaa

Minua lähti siis sponsproimaan firma nimeltään Proud bikinis, jonka valikoimiin kuuluu kisa-asut, näytös-asut, rantabikinejä, hiustenpidennykset, kisavärit ja kengät. Lisäksi valikoimiin tulee lisäravinteita ja muita oheistuotteita, eli melko kattava paketti meille harrastaville naisille ;) Firman hinnat tulevat olemaan hyvin kilpailukykyiset ja firman takana hääräävä Michelle on aivan ihastuttava persoona, joten jo tässä vaiheessa en voi kuin suositella todella lämpimästi! Nettisivut ovat vielä hieman työn alla, mutta pidän teidät ajantasalla mitä sillä rintamalla tapahtuu. Ensi viikolla jo itse saan ensimäisiä tuotteita promokuvauksiin- can't wait! Ihana saada jotakin "itselle suunniteltua" ekaa kertaa :)

Mä olen niin innoissani! Ja suoraan sanottuna onnellinen! Muutenkin on tullut taas facebookiin ja naamatusten niin ihania ja tsemppaavia kommentteja viimeaikoina, että olen ihan mykistyny. Kiitos teille siitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti