torstai 7. maaliskuuta 2013

80!

Tarkoituksenahan oli kirjoittaa vähä haalimistani protskuista ja korruptiopatukoista, mutta nyt ei pysty- on muuta kerrottavaa! (Ja siis tämä piti julkaista jo maanatai-iltana tai tiistai aamuna mutta nyt vasta sain kuvat lisätyksi kun kone ja iiluuri ei pelaa yhteen...)

Maanantaina duunin jälkeen perinteisesti salille jossa seuranani oli kaksi ihanaa neitosta. Jes, varmistajia- ajattelin. Hyvän alkulämmittelyn jälkeen kohtasin raudan kyykkypaikalla ja fiilis oli sellainen et nyt irtoo- toivottavasti. Ajattelin et jumalauta, kevyttä paskaa ja tidim, lopputuloksena oli 80 rikkominen kyykyssä! Jee.


Se on minulle ihan hurjan paljon se! Ihan käsittämättömältä tuntuu, että voi kyykätä tuollasia painoja, kun ensimmäisiä kertoja kyykkäsi kunnolla vain muutama kuukausi sitten! Silloin pidin 50 jo hurjana lukemana ja nyt meni 80 rikki! Ah ihanuutta.

Tää on lavastettu tilanne ihan reenin lopuksi... :D
Siitäpä sitä hyvällä modella saattoi vetää koko jalkatreenin loppuun ja en voi olla kuin tyytyväinen. Reisiojennuksista noustessani jalkojen pettäminen alta oli tosiasia ja piti muutama minuutti keräillä itseään lattialta että saattoi edes kuvitella jatkavansa.
Kaikenkaikkiaan jalkareenissä ohjelmassa oli kyykky, prässi, reisiojennus, välissä vähän hölkkää ja palauttelua stepille nousten, sjmv, loitontajat ja lähentäjät.

Jotenki mä tykkään näistä jalkapäivistä hurjasti. Isoja, selkeitä liikkeitä joilla saa kunnolla hien irtoamaan.

Päivän toinen huippujuttu oli selkäni teippaus. Koskaan minulle ei ole kinesioteippausta tehty, mutta nyt selän hieman vihoitellessa, salillakin mukana ollut ystäväni lätkäisi tukiteipit selkämystäni koristamaan. Päädyttiin tukiteippaukseen, koska selkeää "vaivaa" selästä on nyt vaikea diagnosoida. Alkuun teipit lämmitti ja rentoutti, tänään on koko päivän ikäänkuin kylmännyt selkää. Fiilis on jännä, muttei millään tavalla huono! Suosittelen kokeilemaan.


Nyt pusketaan vaan lisää ja lisää reeniä, nälkä on iso (kirjaimellisesti). Rahkakaapille siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti