torstai 7. maaliskuuta 2013

Tuliaisia Vaasasta

Minähän en ole koskaan syönyt mitään lisäravinteita. Hyvin pitkään olin jopa lisäravinteita vastaan ja ajattelin, että tyhjänpäiväistä hommaa. Nykyisin ajattelen aika eritavalla ja olen huomannut, että ennakkoasenteeni johtui isosti tietämättömyydestäni asioita kohtaan. Toki lähtökohtaisesti koetan saada mahdollisimman pitkälti ruoasta kaiken tarvittavan, mutta nyt tulin elämässäni siihen tulokseen, että jotain on hankittava.

Aikaisemmin joitain palkkareita ja protskuja maistelleena ne maut ovat lähinnä kammoksuttaneet, mutta sitten ystäväni hieman puhui Scitecin tuotteiden puolesta, eikä suotta! Nyt löysin hienohelmankin suuhun sopivia vaihtoehtoja! Ystäväni Vaasasta häärää itse Scitecin tuotteiden parissa ja hän maistatti minulla monia vaihtoehtoja ja lopulta päädyin näihin;


Pro mix vaniljaa perusprotskuksi, minähän en mitään euron pieruja ala kitusiinki kiskomaan. Herkutteluun Protein Deliteä (ja ihan mielettömän hyvää rahkan ja marjojen kanssa). Lisäks Kreatiinia (joo-o, vielä on avaamatta, odottaa perehtymistä). Korruptioksi sain vielä pari uutta protskupatukkaa maisteluun ja yhden shakerin lisää. Kiitosta vaan Jarmolle!

Korruptiopatukka Chocolate Deluxe
Korruptiopatukka Caramel Peanut
Ennestään proteiinipatukkatuntemukseni rajoittuu perus ruokakaupan valikoimiin ja niistäkin iso osa on melkoisen pahaa kukkua minun makuuni. Nämä kuitenkin molemmat olivat oikein hyviä, tuo ylempi suklaaversio erityisesti. Tuolta etäisesti muistelen Mars-patukan maistuneen.... hmn....
Patukoitakin tulen varmasti jatkossa hankkimaan varastoon, hyviä ja näppäriä meikäläisen menevään tyyliin!

Tuotteita voi tilata täältä ja voin lämpimästi suositella oman vähäisen kokemukseni perusteella noita Scitecin tuotteita. Ja tarpeeksi en voi hehkutta...tuo Protein Delite on NIIN hyvää. Menee kaikenmaailman suklaahimot huspois tuolla.

Nyt pakkailemaan loppuun, huomenna on duunia, compat ja lisäksi päälle uusi Millsin GRIT tunti- can´t wait!
Siitä sitten yöjunalla Stadiin rentoutumaan ja pusuja hakemaan ja saattaapa reissulla olla vähän reeniinkin liittyviä juttuja luvassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti