keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Anna ja bikinileiri!

Viime viikolla Kainalo huomasi ilmoituksen Oulussa järjestättävästi bikini fitness leiristä. Leiriä piti bikini fitness Pro Anna Virmajoki, alan ehdoton tähti. Itse innostuin leirille menemisestä heti, vaikken kisapäätöksiä ole vielä tehnytkään. Ajattelin, että mitäpä haittaa "tunnelman haistelusta" ainakaan voi olla. Alkuun ajattelin, että leiri on jo täynnä, mutta ihmetyksekseni ja onnekseni mahduin mukaan! Paniikki oli edellisenä iltana aivan kamala.... mä en osaa mitään, mua nolottaa mennä, kaadunko korkkareilla, miltä muut tytöt näyttää..

Päivän eväät. Shakerissa Scitecin Delite <3
Paikan päällä huoli osoittautui onneksi turhaksi. Meitä oli paikalla kiva, pieni ja tiivis joukko muakavia tyttöjä. Osa oli menossa jo kisaamaan ensi kuussa, osa syksyllä, minulla ja jollakin muulla asia oli vielä "kauempana ja hautumis asteella". Kohta lavalle menevien seassa tunsin itseni hieman isoksi, mutta minkäs teet, ei ole diettiä takana vielä tällä neidillä :D Ajattelin, et pokkana ja leuka ylhäällä sekaan vaan. Jokainen kai joskus on ollut aloittelija?

Alkuun käytiin luentomuotoisesti läpi kisapäivän tapahtumia, sääntöjä, bikinejä, meikkiä, hiuksia, kenkiä, kisaväriä, kisapäivän kulkua...kaikkea "viimeistelyä". Lisäksi puhuttiin vähän ruoasta, treenistä, nesteytyksestä yms ennen kisoja ja loppuun vähän höpöteltiin niitänäitä ihmisten suhtautumisesta lajiin, tisseistä, kaikesta mahdollisesta. Ja minusta oli hyvä niin. Saatiin hieman rentoutettua tunnelmaa ennen kävelyä.
Tässä näyttää valvavan blingiltä mut kummasti sitä kimallusta lavalla "katoaa".
Onhan ne ihanat...ja painavat!
Loppupuolella leiripäivää opeteltiin poseja, vertailutilannetta ja t-kävelyä. Kaikki edellämainitut olivat minulle ihan uusia juttuja, mutta toisaalta jälkikäteen ajateltuna suoriuduin niistä kyllä ihan kivasti- ensikertalaiseksi. Enkä kompuroinut korkkareillakaan. Tosin, mähän juoksisin 10cm koroilla vaikka puolimaratonin, on niillä sen verran tullut keikuttua. Ja sain jopa jonkun kehunkin Annalta ja se tuntui kieltämättä ihan mukavalle sen kaiken jännityksen ja paniikin keskellä! Videomateriaaliakin pikkupätkiä sain, jotta itsekin näkee vähän miltä se kävely näytti. Heti havaitsin pari raivostyttavaa kädenpyörittelyä, joista on heti kyl päästävä eroon kun harjoittelu jatkuu. Ja Pakko myöntää, että kovaa hommaa tuo poseraaminen! Jotenkin löytää itsestään ihan uusia lihaksia kun koettaa taivuttaa asentoa mahdollisimman hyväksi ja ylläpitää kokoajan ylihyvää ryhtiä ja muistaisi vielä hymyillä. Se ei onnistunut kovin luonnollisesti vielä, varsinkaan yhdistettynä poserauksiin... No onneksi minulla on aikaa opetella!

Onhan hän kaunis ja näyttävä ilmestys!
Lisäksi tutustuin leirillä muutamaan oikein mukavaan tyttöseen joiden kanssa toivottavasti yhteydenpito jatkuu ja voidaan tsempata toisiamme.

Mutta kaikenkaikkiaan tosi hyvä mieli jäi leiristä, sain uutta inspiraatiota vaikkakin se toi samalla mukanaa muutamia asioita joista ahdistua lisää. Päätin nyt, että mietin rauhassa, katson mihin kunto kehittyy, mihin oam fiilis kehittyy ja koetan antaa asialle nyt tilaa ja mahdollisuutta hautua. Eihän tässä minun kohdallani ainakaan vuoteen mitään tule tapahtumaan kisa-asiassa. Mutten poissulje lisenssin ostamista vuodelle 2014 JOS kaikki menee hyvin eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti