tiistai 26. maaliskuuta 2013

Meikkituliaisia jenkeistä

Minä rakastan shoppailua (kukakpa nainen ei), mutta usein tuntuu, että suomen valikoimat on tylsiä ja hinnat kalliita. Niinpä olenkin sukellellut paljon eBayn ihmeellisessä maailassa ja kuukausittain postipoika kantaa jotakin paketintynkää jenkeistä ja aasiasta. Sen lisäksi, että valikoimat on  ihanan laajat ja hinnat yleensä melko edulliset niin kotona sohvalta shoppailu on vaan NIIN vaivatonta. Vaatteita tykkään hypistellä ja sovitella, mutta erityisesti asusteet ja meikit ovat sellainen tuoteryhmä joita tykkään tilailla ja nyt vuorossa olikin jälkimmäisiä.

Törmäsin joskus Nuden meikkipalettia etsiessäni erääseen ebayn kautta kauppaa käyvään jenkkiläiseen kosmetiikkakauppaan, jonka valikoimiin kuuluivat NYX:in meikit. Merkki oli ennestään tuntematon, mutta melko edullinen hinta ja ja ihanat värivalikoimat laittoivat tilaamaan. Ensinmäinen kolmen luomivärin tilaus tuli muutama viikko sitten ja nyt tuotteiden toimivuudesta varmistuttuani tilasin uudestaan...ja hieman enemmän- olihan ajatus "vanhojen" meikkien pois heittämisestä kytenyt jo pidempään ja lisäksi sain jonkin fiksaation, että haluan "melkein kaikkien meikkieni" olevan samaa merkkiä. (Hullua, tiedetään...- neitsyet...)


Tämän kertaisessa tilauksessa oli poskipuna (ihanan helmiäinen oranssi, kuva vääristää), kolme huulipunaa sekä peitevoide. Kaikki vaikutti väriensä puolesta ihanilta, tuoksut olivat neutraalit ja pakkaukset kivoja kädessä...ensikosketuksen perusteella olen oikein tyytyväinen.


Ylärivin luomivärit tilasin nyt (valkoinen, veden vihreä ja metalgun), alarivin sävyt (africa, gold ja sand) tulivat ekassa paketissa ja ovat päässeet jo testiin. Kuten ensimäisenkin kuvan kohdalla, luonnossa värit ovat hyvin helmiäisiä ja kirkkaita, tässä jotenkin tunkkaisia :/ No, pääasia, suosittelen kyseisen sarjan meikkejä hankkimaan jos niihin jossain päin maailmaa törmäätte.


Ja näin säilytän meikkejäni! Tiedän, peilikaappi on paha paikka, muttei oikein nyt ole muutakaan. Purkeissa siveltimet (kannattaa panostaa laatuun!!!) ja Misshan BB voiteet, jotka ovat ehdottomoa lemppareitani. Toivottavasti en koskaan joudu enää laittamaan normia meikkivoidetta (ainakaan arkikäytössä) naamaani. Lisäksi ylärivillä maailman paras harja, Tangle Teezer! Alarivillä ikean laatikossa on eritelty a) perus pohjatuotteet ja kynät b) huulet c) luomivärit ja niiden pohjustustuotteet. Lisäksi maailman paras puuteri ja yleistuote arkikäyttöön Lily Lolon mineraalipuuteri.

Siinäpä se viikon tyttöhömppäannos. Nyt venyttelemään loppuun (kyllä, pakko, vähän jumeja jaloissa havaittavissa eilisten 2 jumpan, tän päivän compatin ja jalkareenin jälkeen). Onneksi huomenna vapari ja hierontapäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti