tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäispyhiä

Pääsiäinen alkaa olla lusittu. Itsehän en ollut vapaalla, kuin kaksi päivää, mutta meikäläiselle luksusta sekin. Sai nukkua vähä ylimääräistä ja oli aikaa tehdä juoksulenkkiä heti aamusta kaikessa rauhassa. Koko talvi meni ilman lenkkeilyä ja nyt tauon jälkeen se tuntuu NIIN hyvälle. Toki asiaan vaikuttaa myös sulavat tiet ja ihana auringonpaiste. Hieman jännäsin onko juoksukunto kadonnut talven aikana, mutta ei juurikaa tai vähintään helpolla se on kaivettavissa kokonaisuudessaan taas esiin. Tänäänkin kuitenkin sain juostua kympin jo siihen "vanhaan hyvään aikaan" joten tyytyväinen saa olla! Lisäksi kevään piristykseksi kaivoin kaapista yhdet uudet (ajat sitten jemmaan ostetut) lenkkarit. Nyt mulla on sitten kierroksessa 3 kengät, mutta tykkään vaihdella kenkiä vähän lenkin pituude, maaston ja sään mukaan joten vaihtoehtoja täytyy olla! :)

Asics
Lisäksi kävin eilen ja tänään tekemässä ylimääräiset puntit. Eilen tein sekalaisen ohjelman vatsaa, pohkeita ja peppua, tänään tein rinta-ojentaja-olkapääreenin.


Tyhjällä mahalla tehdyn juoksulenkin jälkeen maha huutaakin jo täytettä ja yllä tän aamun aamupala. Realia tuorejuustolla, kalkkunalla ja kasviksilla ja smoothie...namnam. Löysin mun uuden ultimatelemppari yhdistelmän! Blenderiin purkillinen rahkaa, puolukoita ja mansikoita molempia n. 1dl, banaani, makeutusjauhetta ja kookoshiutaleita! Lisäksi komeuden päälle houtaleita ja auringonkukan siemeniä. Ai että! Toimii niin hyvin tuo kookos, että kohta sitä varmaan alan ripottelemaan kaikkeen mahdolliseen. Ostoslistalla on nyt myös kookosöljy, jotta sitäkin sais alkaa laittelemaan ruokiin makua antamaan.

Jonakin pääsiäisaamuna ennen lenkkeilyjä ja aamupaloja ehdin ootaa myös muutaman kroppakuvan. Kuvat on ihan "juuri sängystä noustuna" ja kroppa täysin luonnotilassa (ok ehket pieni hiilaripöhö korkeintaan, koska hiilaria meni vähän normia enenmmän viikonloppuna, törkeitä herkkuövereitä kuitenkin välttäen).


Keskikroppaan olen ihan kohtuu tyytyväinen pikkuhiljaa. Vatsat jo uurtuu melko kivasti ja oikein tarkasti kun katsoo niin ylimmätkin palat alkaa hahmottua, jee! Sivuprofiilikuvassa tuo alamahapömppö hieman häiritsee, mut koetan elää sen kanssa. Se on aina siinä ollu niin se on varmaan viimeinen, minkä saan tästä kropasta irti. Huoh.


Reisissä alkaa olemaan jo ihan kohtuupaljon tuota muotoa. Sivureisiposeakin koetin ottaa, mutta se oli niin huono yritys, etten sitä edes juokaise. Takakuvat on myös yksin ollessa silkka mahdottomuus, joten pohkeiden tilaa ei tässä julkaista. Ne näyttää tässä olemattomilta, mutta on niitä! Yläviistosta ja edestä otettu kuva vaan saa tuon säären näyttämään ihan säälittävältä rääpäleeltä :D

Tääkin oli yksin hieman haastavaa, mutta on siellä jo jonkunlainen pala! Jee! Omaan silmään myös tuntuu, että nyt viimein on olkapäihin alkanut tarttua muotoa, mutta voi toki olla et kuvittelenkin. Kainalo saanee analysoida tilanteen, kun parin viikon päästä pääsen taas helsinkiin.

Kauheastihan siin on työtä, mutta ei se auta ku pikkuhiljaa taapertaa ja hikoilla tätä prokkista eteenpäin. Kauheena on taas sudenkuoppiakin,mutta tänään jotenkin juoksulenkillä mulle tuli kauheen hyvä fiilis...sellainen fiilis et teen ihan oikeaa juttua ja olen valinnut oikena uuden suunnan elämälleni. Mut tää onkin jo oma postauksensa täs tulevalla viikolla ;)


Siinä loppuun vielä viimeviikon liikunnat.
Maanantai; Kuntojumppa ja step
Tiistai; Compat ja jalkareeni
Keskiviikko; VAPARI
Torstai; Selkäreeni
Perjantai; Rinta, ojentajat ja olkapäät
Lauantai; Lyhyehkö juoksulenkki
Sunnuntai; Ylimääräinen sali (pohkeet, pakarat ja vatsat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti