sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Mulla oli oikeasti vapaapäivä!!!

Niinpä. Kuten otsikosta saattoi päätellä, tänään on vietetty erittäin harvinaista vapaapäivää. Vapareita toki minullakin joskus on, mutta viime viikkoine niillekin on kertynyt aina ohjelmaa ja kello on herättänyt hyvissä ajoin tien päälle. Mutta nyt oli toisin!

Mähän lupasin ottaa rennosti, tai ainakin se oli aikomukseni, mutta hups löysin itseni juoksulenkiltä jo aamulla kymmenen maissa. Sää oli mitä mahtavin ja vireystila loistava. Tosin lauantaina nukutuilla 4 tunnin päiväunilla ja hyvillä yöunilla saattoi olla vaikutusta asiaan. Juoksu kulki olosuhteisiin nähden hyvin, mutta kyllähän se oli selkeästi nähtävissä, että talven aikaiset juoksu ja hiihtolenkit on ollu melko minimissään, mutten valita kun muuten kroppa voi paremmin ja näyttää paremmalta kuin aikoihin!


Hassua se vaan on, miten ennen vaan juoksi ja juoksi ja juoksi... ja tuijotti vaakaa. Ei osannutkaan tehdä muuta. Ei ymmärtänyt syödä tarpeeksi, puhumattakaan, että olisi ymmärtänyt saliharjoittelun "tärkeyden" vartalon muokkauksessa. Onneksi pikkuhiljaa ollan oikeammalla tiellä!
Kohta kyllä jumpat jää "kesätauolle" (täällä maalla kun ne ei pyöri läpi vuoden) niin juoksupoluille tulee useammin lähdettyä, kun aerobiset jumpat tulee korvattua laittamalla tossua toisen eteen, mutta sitten meinasin kyllä ottaa salin 4 kertaa viikossa ohjelmistoon, nyt kun on vedetty kolmejakoisella.

Muuten päivä meni sohvalla ja tehden kaikki alkuviikon safkat. Niin ja kävinhän mä illallakin palauttavalla kävelyllä :D Nyt onkin menny venyttelyyn ja zombien vahtaamiseen loppuilta. Huomenna peruskuviot ja jumpat.

Loppuun vielä yhteenveto viikon varsin mukavasta liikuntasaldosta;
Maanantai; Kuntojumppa ja step
Tiistai; Compat ja jalkareeni
Keskiviikko; VAPARI
Torstai; Pump
Perjantai; Selkäreeni
Lauantai; Rinta, ojentajat ja olkapäät, vatsat
Sunnuntai; Juoksulenkki ja palautteleva reipas kävely.

Ajallisesti noihin meni n. 10 tuntia ja sykemittariin paloi kalorinkulutukseksi reilu 3000 kaloria.

Aamun mahakunto
Viime viikon "hieman kevennetty" viikko teki ilmeisesti hyvää, tällä viikolla kun on virtaa ollut vaikka muille jakaa. Ihana näin.

Nyt iltapalrahkalle, unille ja uutta viikkoa kohti!

2 kommenttia:

  1. Hei! Satuin törmäämään blogiisi kun googletin! Mua kiinnostaa kun mainitsit, että et ymmärtänyt syödä ennen tarpeeksi, niin paljonko syöt ja mitä? Aloitko saamaan siis parempia tuloksia tällä? Itsekin taidan syyllistyä tähän, että tarpeeksi ei tule vedettyä safkaa!

    VastaaPoista
  2. Heips Anonyymi!
    Voisinkin tehdä tuosta syömisestä postauksen, mutta juu söin aivan liian vähän ja ennnekaikkea harvoin. Annosten koot ei kauheasti ole nyt muuttuneet, mutta määrä on. Ennen saatoin mennä aamupalalla iltaan saakka ja illalla sit lämmin ruoka ja joku pieni iltapala- söin 3-4 kertaa KORKEINTAAN! Nyt syön aamupalan, välipalan, lounaan, usein toisen välipalan, illan lämpimän ruoan ja iltapalan, eli kaikkinensa syön nykyisin 6 kertaa päivässä.
    Lähinnähän tämä tarkoittaa sitä et varmaan on illalla paremmin energiaa treenata mutta ennenkaikke sitä, että aineenvaihdunta toimii paljon paremmin ja nopeammin, joten peruskulutuskin kasvaa.
    Olen siis kiristynyt (rasvoja kadonnu) vaikka olen syönyt enemmän. Syömällä laituu siis :)

    VastaaPoista