keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mihin katosi 4 päivää?

Hitsi, minne katosi päivät... vasta viikonloppu oli edessä ja huomenna on jo keskiviikko...

Yöjuna kuljetti minut viikonlopuksi helsinkiin kainalopaikalle pitkästä aikaa. Koko minilomaa olin odottanut hurjan paljon ja se kyllä palkitsi kaikki odotukseni ja vähän enemmänkin. Muistin taas mitä kaikkea minä tuossa miehessä rakastankaan!
Lauantai aamuna heti junalta kipaistuun testaamaan Fazerin brunssi ja voin suositella. Oli todella hyvä ja hintansa arvoinen! Ja onneksi oltiin ovenkahvassa heti yhdeksältä kun paikka aukesi, nimittäin jo varttia myöhemmin asiakkaita kääntyi ovelta paikkojen puutteen vuoksi. Rakastan ulkona syömistä ja brunssit ovat muodostuneet kyllä yhdeksi lemppariksi mitä ulkona syömiseen tulee!

Fazer cafen brunssi, kaikkea löytyy.
Kaikenkaikkiaan viikonloppu koostui yhdessä hengailusta, shoppailusta, hyvästä ruoasta, lepäämisestä ja iltalenkkeilystä ja muusta mukavasta yhdessäolosta. Tarkoituksenamme oli käydä lauantaina ulkona, mutten vaan jaksanut! Koko talven kestänyt kynttilän molemmista päistä poltto alkaa näkymään kokonaisvaltaisena väsymyksenä ja pakko hyväksyä se fakta, et unta on saatava! Ja toisaalta ei haitannut yhtään "kotiin" jääminen. Ei särkenyt ainakaan päätä sunnuntaina :D

Ostoksia.
  
Lauantaina tein kivoja löytöjä! Peruskorkkarit spiritistä, ihanat camohousut BikBokista (harmi etten ostanut muitakin värejä samalla), oranssi kesäneule Ginalta, hiuspanta treeneihin Stadiumista ja pari oranssia kynsilakkaa. Omegat kotiutin maanantaina fitnesstukusta. Nyt alkaa opetelu noiden kaikkien kreatiinien, vitskujen ja omegojen kanssa, että muistan syödäkin ne! No pikkuhiljaa....

Maanantaina käytiin viimeisen yhteisen päivän kunniaksi repäisemässä yhteinen selkätreeni, joka kulki kuin hirvi vaikka mavessa olikin vähän hiomista (onneksi minulla on tuo oma personal-trainer) ja täyttämässä kuvut kiinalaisen buffetilla. Harmi, ettei salilta ole kuvia, kun puhelin jäi laturiin... Ensi kerralla sitten.

Herkkua on siinä monenlaista...
Maanantaina otettiin lisäksi parit posekuvat- elämäni ekat sellaiset! Wihii, jänään! Kuvat, niiden mukanaan tuomista ajatuksista ja eräästä lauantaina tapahtuneesta kohtaamisesta/keskustelutuokiosta Mayor´s gymillä lisää huomenna...nyt ei riitä hermo niistä kirjoittamaan, koska oon niin sekaisin ja fiiliksissä :)

Hyvää yötä, nyt unet jotta huomenna jaksaa. Oliskin taas kyykkypäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti