tiistai 9. huhtikuuta 2013

Energiaa!!!

Mitä vielä... syön sanani tankkauksesta ja iisisti ottamisesta ja kaikesta muustakin. Siinähän kävi kerrassaan niin, että eilen isovanhemmilla vietetyn tankkaisiltapäivän tuloksena oli hiilariöveri. Hiilariöverimorkkista täytyi illalla lähteä purkamaan salille rinta-ojentaja-olkapää treenin muodossa ja en sano muuta, kuin JIPPII!
Kulki nimittäin niin törkeän hyvin, että vieläkin hymyilyttää. Miltei kaikkiin liikkeisiin sai laittaa painoja lisää ja silti toistomäärät sai revittyä samoihin, kuin edellisviikolla pienemmillä painoilla tai vähintään toistomäärät nousivat selkeästi. Treenin jälkeenkin virtaa oli kuin pienessä kylässä ja koko loppuilta menikin hyvissä fiiliksissä kotihommia tehden. En voi siis kuin sanoa, et tarpeeseen tuli!

Illalla sunnuntaina tuli sitten vielä herkuteltua tällaista:


Ihan perus jauhelija-kana-pasta-salattisettiä lautasella, mutta sekaan hetin kolmasosan ihanasta tapaslautasesta makua ja vaihtelua tuomaan. Seasta löytyi siis oliiveja, marinoituja valkosipulinkynsiä, aurinkokuivattua tomattia, juustoa,ja pari tulista paprikaa "jollakin täytteellä". Nam! Pakko vaan tehdä näitä variaatioita, muuten mulla leviää pää ja mikään ei mene alas- ja sitähän me ei haluta!

Tänään töissä löytyi uusi välipalaherkkuyhdistelmä, jossa oli mehukeittoa ja rahkaa, sekä kookosta ja pähkinärouhetta tuomassa suutuntumaa. Toimii! Olen ihan rakastunut noihin Valion mehukeittoihin, koska töissä ne vaan on yksinkertaisesti käteviä, nopeita ja helppoja. Lisäksi ainaista makeannälkääni ne edes pikkiriikkisen ja hetkellisesti helpottaa.


Illalla kävin repäisemässä kuntopiirin ja step-tunnin ja voi hittolainen, että oli virtaa tänäänkin. Toivottavasti buusti kestää myös huomiselle, sillä haluan niin kovin päästä taas jalkoja kurittamaan...kyykky- i love it!
Ja ilmeisesti tuottaa tulosta, todettiin minulle tuossa eilen illalla salillakin, että kyykky on mennyt oikeaan paikkaan ja pakarat alkaa olemaan kohdillaan :D Sanojana oli tosin tuttu herrasmies, joten älkää huoliko ei minulla ole salistalkkeriahdistelijaa!


Siinä loppuun taas viimeviikon liikunnat.
Maanantai; Rinta-ojentajat-olkapäät ja kevyt lenkki
Tiistai; Compat ja jalkareeni
Keskiviikko; VAPARI
Torstai; Pump
Perjantai; Selkä
Lauantai; VAPARI
Sunnuntai; Rinta-ojentajat ja olkapää

Yläolevat kalorit ja reenit pitää paikkaansa, kellonaika ei. Nappasin sykevyön tiistaina pois ja kellon samoiten, mutta kello jäi päälle...rullaili sitten puoltoistatuntia extra-aikaa. No, kuitenkin taas tavoitteessa ollaan ja hieman ylikin!
Nyt unille, huomenna tai keskiviikkona palaan eräiden ostosten kanssa kanavalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti