torstai 18. huhtikuuta 2013

Inbody-päivä

Kävin tänään taas Inbodyssa. Viime kerrasta ei ole kuin kaksi kuukautta (edellinen mittaustulospostaus)  ja mennessä jo tiesin, että suuria muutoksia tuskin on luvassa, mutta pieniä uskalsin kuitenkin peilikuvani perustella toivoa. Lisäksi kun omalla kotipaikkakunnalla ilmaiseksi pääsi käymään, niin miksipäs ei!

Tällä kertaa menin mittaukseen tosiaan aika löysin rantein ja ilman suurempia ennakko-odotuksia. Arvasin rasvojen hieman tippuneen, mutta en juuri muuta. Aamun olosuhteen ja syömiset yms koetin pitää samanlaisina, kuin ennenkin, jotta mittauksen lähtökohdat pysyisi mahdollisimman samanlaisia. Sitten vain mittauspaikalle, tassut kosteiksi ja hyppy mittalaitteen kyytiin ja menoksi... ja POW! Mitä tuloksia!!!

2kk takaiseen tulokseen muutoksia oli tullut vaikka muille jakaa! Pääpiirteittäin muutokset olivat seuraavat;
Lihaksistosta eniten olivat kehittyneet jalat ja keskivartalo. Lärdä on silminnähden kadonnu mahasta.
 - Paino 58,7kg -> 57,5kg
- Lihasmassa 26kg -> 26,7kg
- Rasvamassa 12kg -> 9,8kg
- Rasvaprosentti 20,4 -> 17,2

Tutkailin tuossa pikaa vielä vanhoja mittaustuloksia (viimeisen viiden vuoden ajalta) ja karkea yhteenveto niistä on, että paino on huidellut aina 57 ja 59kg:n välillä, rasvaprosentti 20-23 välillä, keskiarvoisesti 22 tietämillä ja lihasmassat on pyöriny 2-3 kiloa matalammassa, missä nyt mennään. Eli oikeasti, oon todelle tyytyväinen nykyieen tilaan. Ja koetan tehdä kaikkeni pitääkseni tämän ja kehittyäkseni jatkossakin!!! Ihana huomata, että treeni ja tää uusi safkausmalli ei ole turhaa, vaan tää oikeasti toimii! Taas iso kiitos Kainalolle, ilman sua en ois tässä!

Tiedän, ettei kyseinen mittaus ole mikään absoluuttinen totuus tai äärimmäisen tarkka, mutta omalla kokemuksellani vuosia muttauksissa tasaisesti käyneenä, että kyllä ne minulle ainakin melko oikean suunnan näyttää. Lisäksi muutokset ovat aina olleet sen suuntaisi, kun olen itsekin osannut odottaa, joten sikäli itse pidän mittausta itselleni mielenkiintoisena ja tärkeänä.

Tulokset päivitettyäni facebookiin, sain muutamia kyselyitä kavereilta ja tutuilta "miten sä ton oot tehny, mikä sun ruokavalio on?", joten seuraavaksi luvassa onkin sitten pieni päivitys meikäläisen safkauksesta, vaikken mitään ruokavaliota noudatakkaan. Ja toisaalta, nyt on kyl niin loistava fiilis siitä, et saan tällasia tuloksia ilman ruokavaliota, joten jatkan varmaan kesän yli vielä tätä omaa "rennompaa" linjaa, katsotaan mihin asti se kantaa.

Joten, loppuviikosta ajatuksia itsestäni ja valoitusta safkaukseni "Ihmeelliseen" (not) maailmaan!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, onnittelut kehityksestä! Miäki haluisin käydä kattomassa miten se raskaus vaikutti kehoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, kiitti :) Oon kyl tosi iloinen itsekin!
      Ja mene ehdottomasti kattomaan tilanne niin teitää taas missä mennään kun pääset uudelleen aloittamaan reenin :)

      Poista