keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kultsalla.

Iik.
Tätä olin odottanu kauan. Fitness Classicin kisoja, jotka pidettiin 13.4 Helsingissä Kulttuuritalolla. Koko fitness-scene on minulle ollut vielä hieman hämärän peitossa, niin oli ihana ja mielenkiintoinen päästä katsemaan kisoja livenä ja saada haistella "tunnelmaa". Kisojen yhteydessä oli myös pienimuotoiset messut, jotka tosin olivat hieman pettymys... näytteilleasettajia oli varsin vähän. Joku vaatepiste, Biancaneve (biksuja, kenkiä yms), muutama lisäravinteita myyvä piste ja siinäpä ne melkein olikin. Biancanevellä sain kuitenkin sovittaa kenkiä ja tiedän, että mikäli kenkien ostoon päädyn, kokoni on 7 ;) Tulen nimittäin tilaamaan kengät, koska "maailmalta" ne(kin) taas saa puolet halvemmalla.

Mutta ne kisat. Tuloksia en ala tähän tukottamaan, jokainen voi ne tsekkailla itse täältä. Ensin aamupuolella oli miesten sarjat, jossa kisattiin kaikenkaikkiaan yhdeksässä sarjassa. Miesten skaban puolisko oltiin hieman huonoilla paikoilla ja oli vähän ongelmia kameran asetusten kanssa (minä ja tekniikka <3), joten kuvia on niukasti, mutta tässä muutama;

Nuorten CBB 23-vuotiaat
Classic Bodybuilding + 180 cm
Kehonrakennuksen Masters SM 40 v. - 80 kg
Miehistä jäi positiivinen kuva. Tai siis tarkoitan, että nää jätkät näytti pääasiassa minunkin silmääni ihan hyvälle, vaikken KAMALAN isoista kavereista tykkääkkään. Olen kyllä usein tämän 6 kuukauden aikana joutunut toteamaan, että mielikuvani ovatkin usein olleet melko vääriä ja hyvin stereotypinen. Lisäksi, kun on paljon katellut Kainalon näyttämiä kuvia Mr Olympia kokoisista ukoista niin eihän nää nyt ollu "mitään". Mut iso käsi jätkille, se on pitkä tie päästä tuohon ja olla viel vanhempana tuossa kondiksessa!

Puolenpäivän tienoilla oli parin tunnin tauko, jolloin mekin kiidettiin hakemaan hieman välipalaa ja ostamaan pari purnukkaa. Sitten vaan kuumeisesti odottamaan naisten lauteille hyppäämistä. En oikein tiennyt mitä odottaa. Eniten jännitin omia reaktioitani, koska omat tunteeni vaihtelevat omien haaveideni suhteen niin laidasta laitaan. Tai haave on selvä, mutta se onko minusta sille toteutuksen tielle, on vielä auki. Tunteet olis voinu olla siis kaikkea hurjasta innostuksesta ja riemusta itkupotkuraivareihin...

Fitness
Kyl keskellä olevat mimmit oli huikeita! Ja ne vaparit!
Naisten osuus (muutamia vertailuja lukuunottamatta) meni ihan hurjan  nopeasti ja oma fiilis oli ihastunut,  kunnioittava ja kadehtiva. Mimmit on tehny myös huikean työn ja olihan siellä sellasia Pirkkoja lavalla, että pieni kateus meinasi väkisinkin hiipiä persauksiin. Kävelyä ja poserausta, kuten kuntoakin oli monenlaista, mutta toivottavasti mahdollisimman moni on voinut poistua paikalta tyytyväisenä itseensä. Lisäksi oli todella ihana huomata, että monet ihan uudetkin tulokkaat pärjäsivät loistavasti! Tarkoitan siis, että hienoa huomata, että kovalla työllä ensikertalaisillakin on mahdollisuus pärjätä!

Seuraavat kuvat on kaikki Bikinisarjalaisista, bodysarjalaisista tuli otettua hyvin niukasti kuvia, koska akku meinasi kamerasta loppua ja piti säästellä näihin mun "pääkiinnostuksen kohteisiin".

-158
-163
Nämä tytöt olis "mun" kilpasiskoja, vau!
-168


+168
Kaikenkaikkiaan naisissa taso oli loistava ja jatkossa lajin suosion kasvaessa taso tulee varmasti vain kovenemaan. Karsinnoissa tullaan varmasti näkemään monenlaista pyrkijää, mutta itse "päälavoilla" varmasti taso tulee Expossa ja ensi vuonna olemaan päätähuimaava. Oma mielipiteeni on, ettei lavalle kannata puolikuntoisena lähteäkkään kokeilemaan onneaan, vaan kyl se kondis pitää hioa sitten kunnolla loppuun. Tai toki se on jokaisen oma asia, mutta itse en henkisesti jaksaisi lähteä puolikuntoisena kokeilemaan. Haluaisin, että tietäisin siinä tilanteessa, että kaikki on oikeasti tehty juuri niin nappiin, kuin suinkin mahdollista.

Kisojen jälkeen on monenlaista ajatusta mielessä pyörinyt, mutta koetan keskittyä nyt vaan arkeen. Koetan antaa itselleni edelleen aikaa ja tilaa. Minulla ei ole kiire. Minun ei tartte vielä tehdä päätöksiä. Koetan jatkaa samaa rataa ja nauttia elämästä just nyt. Jos kisahaave kasvaa ja kirkastuu, sen voin tehdä, mutta anna myös itselleni mahdollisuuden haudata se haave, jos siltä alkaa tuntumaan.

Mutta näihin kisakuviin on hyvä päättää, nyt iltapalarahkalle ja unille, aamulla kasilta Inbody! Jänskättää!


1 kommentti:

  1. Niin kyllähän siinä on kova tie tollaseen kuntoon käytti mitä hyvänsä..mut jokainenhan tietää et ihan perus protskuilla ovat pelanneet. silti kovia reenaamaan en sitä sanokkaan.

    VastaaPoista