keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Elossa ollaan!


Oli pieni hiljaisuus- pahoitteluni. Loppuviikko ja siis varsinkin viikonloppu meni melkoisessa sutinassa etelässä. Pääsin pussailemaan ja lisäksi oli erään rakkaan ystäväni "hieman" lätkäaiheiset polttarit. Viime viikolla en uskaltanut etelään tulosta hiiskua blogissakaan, ettei tuo tuleva morsmaikku vaan mitenkään saisi vihiä tulevasta.....ja yllätys meni täydestä!

Viikonloppuna siis tankattiin hyvää ruokaa ja vähän juomaa (ai morjens sitä nuppiinkilahtamista tän melko alkoholittoman puolen vuoden jälkeen), seurattiin lätkää ja makoiltiin puistossa niin tyttöporukalla, kuin kainalonkin kanssa. Yks polttareiden huippujuttu oli tankotanssitunti, jota haluan pian päästä kokeilemaan uusiksi!!! Olinhan mä melkoinen norsu lasikaupassa ja olihan se sairaan vaikeaa, mutta hauskaa! Mun arvostus heti eräitä tanssijoita kohtaan nousi hetkessä! :D


Sunnuntai iltana ajellessa kotia kohti fiilis olu just sellainen, et tiesin alkuviikon olevan tahmea. Univaje, hiilaripöhö, hieman uupumusta aiheuttava alko...kaikki ihana samassa kasassa. Lisäksi oli muutenkin melko maailmanlopun fiilis henkisesti, niinkuin mulla on aina ku on juonu..... huoh.

No maanantaina duunien jälkeen jalkajumpalle, joka oli ihan paskaa. Niinkun oikeasti. EI kulkenu ja se vähä mitä kulki, oli muuten vaan todella tuskaista ja hikistä. No, sen oon päättäny et reenit tehään vaikka menis perseelleen. paskakin reeni on parempi kuin ei reeniä ollenkaan. Illalla juoksin täyttämään jääkaapin ja loihdin seuraavanlaista settiä koko alkuviikolle;


Eilen (tiistaina) olikin jumppa ja rintapäivä. Lisäks paukuttelin 6 semi-raskasta sarjaa vatsoja. Onnekseni eilinen kuitenkin sujui PALJON paremmin. Oikeastaan jos suoraan sanon, olin supertyytyväinen. Sain hyvät jumpat aikaan ja salilla paukku penkkipainot uusiks ja sain ekan ehjän 3n sarjan tehtyä vinopenaakin uudella painolla! JEI! Vatsoja...nojoo. Hajoan niihin, mut pakko paukuttaa, ei tästä mahasta muuten koskaan kuoriudu mallikelpoisempaa.

Ja meninkin eilen kehumaan, et ku oon voinu niin hyvin monta viikkoa. Ettei oo tullu lihaskipuja, voinu reenata vaan ja paikat ehjänä...tänä aamuna en sit meinannu päästä sängystä ylös, oikeasti! Rinta on ihan sairaan kipeä (mitä en yleensä saa aikaiseksi) ja noi jalat...morjens. En muista millon olis etureidet huutanu noin hoosiannaa ja perse ja alaselkä ihan tuusana. Jes. Hienoa mennä tänään selkäreeniin. Mave jää vaan haaveeksi... mut pakko tehä tänään kaikki selkäliikkeet mitkä vaan voi, koska huomiselle olen varannut hierojan niin huomenna salille meno illalla on silkka mahdottomuus.


Ja sit toi^^ Ihan uskomatonta rakkautta! En ole koskaan kauheesti tykänny raejuustosta, mut olen popsinut sitä silti, mut tää uutuus, namnam! Jatkossa tää tulee olemaan vakio-ostoksiani rahkan ja kanan ohella! Ja jep, tiedän et kuva on nurinkurin, mutten saa sitä käännettyä, koettakaa kestää.

Eikai siinä, elossa ollaan ja toivottavasti lopummalla viikkoa olis jotain järkevämpääkin asiaa! Puss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti