perjantai 10. toukokuuta 2013

Jalkapäivä nro 2 ja aamulenkki

Eilen angstipostauksen jälkeen menin kuitenkin painamaan jalkapäivän nro 2. Vitutti, mut koetan nyt pitää reeneistä jokatapauksessa kiinni. Vitutus ei oo syy jäädä himaan. Koetan opetella ajatusmallin, et jokainen treeni tehään jos vaan suinkin voidaan. Joskus kulkee paremmin, joskus huonommin, mut huono päivä ei ole syy jättää menemättä. Ja toisaalta tää mun vitutus johtuu hyvin pitkälti mun kunnosta tai ennenkaikkea kunnottomuudesta tai siitä fiiliksestä, joten treenien skippaus vaan ajais mut kauemmas siitä mitä "haluan olla", joten se tuskin toimii parannuskeinona tähän oloon.

Mutta se treeni. Yllättäen olin taas "yksin" salilla joten kuvasaldo on mitä on...eli ei juuri ole. Teen siis jalat kahdesti viikkoon, toinen treeni hieman jaettuna "takajaloille" niinku mä tuppaan sanomaan ja treeni nro 2. on enemmän etureiskoille. Alkuun teen Bulgarialaista askelkyykkyä samalla 12 + max + max kaavalla 3 sarjaa, kuin teen ekanakin jalkapäivänä normi kyykkyä. Jos jollekin on ko. liike tai sen nimi tuntematon, niin askelkyykyssä takana oleva jalka on penkin/steppilaudan yms päällä.

Melko freesi fiilis heti alkuun

Prässissä myös sama  kaava kuin jalkapäivä nro 1ssä eli 5 + 5 + 5.  Kakkospäivän jalat vaan viedään alas ja vierekkäin, jotta liike saadaan enemmän kohdistettua etureisille.
Toi vaakaprässi on siitä vähän hanuri, et tosiaa vaikka jalat jaksaa jonkun painon viel painaa, se liikkeellelähtö on tosi hankala. Muutenkin nää laitteiden painojen laittamiset on vähän niin ja näin, koska tosiaa laitteissa on huimia eroja. Itsekin jollakin toisella laitteella saatan tehdä puolet isommilla painoilla kuin tuolla "kotisalilla". Siel on jotktu semiraskaat Davidin koneet joilla vetelen menemään...



Kolmantena teen mun ikuvihausliikkeen eli reisiojennuksen. Ajatus koko laitteesta saa mut voimaan pahoin, vaikka yleisesti jalkapäivästä tykkäänkin. Se on vaan jotenkin niin tuskainen- aina. Loppuun teen vielä loitontaja ja lähentäjäsarjat superina.

Yök.

Jalkapäivä nro 2.
Bulgarialainen - 3 sarjaa, 12 + max + max (30sek palautuksilla) (40kg)
Tän paino noussee, nyt oli viel selkä niin pumpis keskiviikosta ettei voinu ladata enempää.
 Vaakaprässi - 3 sarjaa, 5 + 5 + 5 toistoilla, (93, 79 ja 66kg)
Reisiojennus -  3 sarjaa max 15 (20kg)
Loitontajat ja lähentäjät superina 3 x 15 (30 ja 35kg)


_________________________________________________________________________________


Tänään aamulla oli taas ankea ja sateinen päivä, mut olin päättäny et lenkille mennään niin sittenhän sitä mennään. Kävin kevyesti hölkkäämässä puolisen tuntia ja kesken lenkin otin pari kovempaa ja nopeaa vetoa nostaakseni sykkeitä ja saadakseni vähän tuntumaa reiskoihin. Loppulenkki tuntui ikuisuudelta, kun vesi hakkas naamaan ja tuuli, mut mä selviydyin. Prinsessa ei sulanut sateeseen!!! Aika monta kertaa ehdin tuonkin puolituntisen aikana et mikä perkele se ihmisen saa tällaseen hommaan, mut koetin aatella kesää, biksukelejä, omaa parempaa ulkomuotoani, sitä et seuraava aamujuoksusää voi olal jo silkkaa nautintoa... pakko jollakin aina itseään psyykata jaksamaan. Mutta valitettava faktahan se on, että ne, jotka eivät saa itseään psyykatuksi jumiivat sinne sohvanpohjalle ja paisuvat. Niin se vaan on. Ainakin usein. Anteeksi, toivottavasti en loukannut ketään, mutta kyl se vaan kysyy päättäväisyyttä, tahtoa ja kuria.

Lenkillä kirittäjänä onneksi toimivat aina niin ihanat ysärihitit (toimii, oikeasti perkeleen hyvin!). Kotiin päästessäni suklaapalkkis maistui taivalle ja pikasuihkun kautta suuntasin duuniin. Muuten oon tänään viettäny punttivapaata päivää.

Aika keväistä- not.

Nom!

Ihmetystä taas treeninjälkeisenä päivänä on aiheuttanut se, etten mä tahdo millään saada noita etureisiä kipeäksi. Eilenkin mielestäni tein ne viimeisissä reisiojennuksissa ihan tuleen ja jalka ei noussu enää kuin 5cm, mutta silti tänään...eipä paljon mitää oloja jaloissa. Pakarat on taas sen sijaan hieman hellät heti, eli askelkyykky on iskeny sinne ihan kunnolla. Takareidet ja pakarat saan sen sijaan ihan tukkoon joka ikinen kerta. Onko muilla samaa ongelmaa, että tuntuu ettei joku lihas sitten millään "jumiudu"? Tai voiko sitä nyt ongelmaksi sanoa... itelle tulee vaa sellane fiilis ettei reeni mene perille jos ei tule kunnon lihaskipua :D

Mutjoo, näihin kuviin ja tunnelmiin. Huomenna viikon viimeinen puntti ja mietin vähän aamulenkkiäkin, mutta toisaalta, eikai täs nyt ahnehtia tartte...ja aamulla sää tunkin on yhtään sen kauniinpi, kuin tänäänkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti