sunnuntai 12. toukokuuta 2013

  Se oli tänään käsipäivä. Yksi frendi lähti mukaan, niin sai vähän kuvia, vaikka niiden laatu onkin hieman kyseenalaista. Ja tunnustan, kuvat on lavastettuja virallisen treenin jälkeen :D Mutta kuvia kuitenkin. Tahkosin aina yhden kuvan kolme liikettä (hauis, ojentaja ja olkapää) superina kolme kierrota, eli hauiksesta suoraan ojentajaan ja siit olkapäihin, ja kolme kierrosta. Käytännössä siis 9 sarjan jälkeen vasta aina pidin pidemmän tauon. Poltteli. Au.

Heti alkuun pari sanaa salista... kuten muutenkin kuvista voi havaita, niin toi mun "kotisali" on aika aataminaikainen, no tosin eihän se maksakaan oikeastaan mitään! Naurettavat 12 euroa kuukaudessa. Mut en mä jaksa alkaa ajamaan 30km päähän päivittäin hienommalle salille, pelataan nyt vielä tuolla leikkikentällä, katsotaan myöhemmin jotakin muuta. Ja en mä kauheesti hienoista laitteista piittaakkaan, kunhan vapauta painoja ja talja on niin mä oon jo tyytyväinen! Harmi on vaan se, et esim kuvissa esiintyvän pikkutangon painoa en yksinkertaisesti tiedä :/ Veikkaisin jotain 15-17 kilon luokkaa. Pitäs punnita. Mut asiaan...

Ekassa kolmen liikkeen sarjassa meni hauiskääntö tangolla (12 + 10 + 10), ojentajat taljassa ( 12 + 10 + 10 - 35kg) ja pystypunnerrus (18 + 12 + 10).


Parin minuutin palauttelun jälkeen toisessa osiossa tuli ohjemaan hauis taljassa (14 + 12 + 10 - 30kg), nosto pään takaa 14kgn käsipainolla (14 + 14 + 14) ja pystysoutu (16 + 16 + 15 - 30kg). Ens kerralle täytyy koettaa ojentajiin 16 kilon käsipainoa (kumpa en tiputa sitä päähäni) ja pystysoutuun napata 35.


Kolmannessa osiossa oli vuorossa hauiskääntö 8kgn puntilla (12 + 12 + 12), ojentajapunnerrukset maksimina (meni nyt 12 + 12 + 10) ja viparit 6kgn painolla (12 + 10 + 9). Ihanaa huomata yksi kehitys taas ja se on se, et viime syksynä jaksoin tosi huonosti edes kevennettyjä ojentajapunnerruksia, eli et polvet on maassa. No nyt voi ja jaksaa huoletta painaa noita "raskaampiakin" versioita! Jee.


Viimeisessä olikin sitten hauiskääntö narulla makuultaan (12 + 12 + 10 - 30kg), dipit (kantapäät laatikon päällä) maksimeina (3x20) ja viparit taakse (16 + 16 + 15 - 4kg) Vipareissa on se hankala tilanne nyt, et jaksan aika hyvin toistoja tuolla painolla, mut jos nostan painoja, ei liiku yhtään... no, jatketaan tovi tuolla, jospa parin viikon pästä jo nousis enemmän...


Jos olisin ajatellu mennessä fiksummin, olisin vaihtanut päälleni hieman edustavamman salipaidan, enkä tuota kaikkein vanhinta alemuuntilörttöä....mut näil mennään. Tuleepahan totuus julki siitä, kuin pirunmoinen vaatehifistelijä aina oon! :D Ei vaiskaan, rakastan hyvii ja kauniita treenikamoja ja hamstraankin niitä aika kiitettävästi mut joskus ei vaan jaksa ja tänään oli sellainen päivä. Antanette anteeksi.

Reenin lukemat

Mut siinäpä se pikaisuudessaan. Salin jälkeen nappasin palkkarin naamaan, hengailin vartin kotona ja kävin isin kanssa taas ulkoilemassa <3 Käytiin vielä kaksi erillistä lenkkiä, eka 40min laiskan koiran kanssa, nakattiin koira porukoille ja käytiin vielä juoksemassa kunnolla toinen 40 minuuttia. Aika treenipäivä siis. Huomenna voi rauhassa ottaa iisimmin ja maistella vähän kakkua. Tosin vatsatalkoita suunnittelin. Perkele, mähän kaivan ne palat esille!!!

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti