torstai 6. kesäkuuta 2013

Oho

No niinpä. Jotain olen aikasemminkin puhunut karanneista mopoista... ja niin kävi taas. Erehdyin menemään Sportdirectin nettisivuille ja siellä silmilleni pomppasi IHANAT camo-alusvaatteet. No siitä se ajatus sitten lähti ja aloinkin klikkailla kaikenlaista ostoskoriin. Lopulta sinne päätyi seuraavaa;


Huppari ja Collari Gold digger- merkiltä, uudet salihanskat Nikeltä, treenisortsit Pumalta, ne Lonsdalen alusvaatteet (unohtui kuvista, mutta varmasti pian vilahtaa kuvissa) ja Lonsdalen tuollaiset rannejutut joihin on kätsyä pyyhkiä enimmät hiet salilla ja jumpassa. Olin ihan supertyytyväinen noihin sortseihin, koska uskallauduin ottamaan xs koon. Kerrankin kunnolla istuvat ja napakat pöksyt. Tilaus tuli taas nopsaan kotiovelle (tai työpaikalle, koska postimies naureskeli ettei ihan mahtunut taas postilaatikkoon...) ja naurettavan halpaa kampettahan siellä on!

Nyt vähän tallaista iltapalaa nassuun ja pikkuhiljaa unille, koska huomenna koetan saada itseni aamusta revittyä lenkille ennen duunia.

AINIIN! Hahaha, pakko oli eilen kokeilla ja vähän repiä ja POW, mavessa satanen rikki! Hih, aika loistoa. Onhan se jotenki hurjaa et 6kk sitte vasta opettelin koko liikettä ja nyt tässä(kin) rytisee. No, nyt jaksaa taas.

Unia ja huomiseen! Huomenna oliskin vähän asiaa "ranganoikomisesta".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti