maanantai 3. kesäkuuta 2013

Viikonlopun kesäfiilareita

Vähä sit väliin rentoja kesätunnelmia kaiken kiireen keskeltä. Olen koettanu ottaa tavaksi ottaa edes pienen oman ajan miltei päivittäin ja aika usein olen sen ajan nyt ottanu pihalla päiväunien muodossa.

Perjantaitorkut. Fiilaroin samalla frendin uutta levyä


Lauantaina suuntasin sitten pikavisiitille Kuopioon ystäväni Timi Lexikonin uuden levyn levyjulkkareihin ravintola hiileen. ENsin murkinoimme ystäväni kanssa ihanalla Hiilen terassilla, jonka jälkeen fiilisteltiin keikkaa. paikalla oli paljon vanhoja koulukavereita, joilta miltei jokaiselta tuli jotakin kommenttia treenaamisestani tai ulkomuodostani- hyvää ja huonoa :D Kiitos palautteesta ;) Illan aikana nautin lasin viiniä (luoja et oli hyvää) ja yöllä ajelin takaisin pohjolaan, koska sunnuntaina oli pakko olla töissä. Ihan kiva pieni kiireen katkaisu kuitenkin.

Hiilessä tryffeliperunaa ja karitsan paahtopaistia

Nams!  

Sunnuntaina töiden jälkeen kävin ystäni kanssa heittämässä talviturkin rivakan lenkin päätteeksi. Kyllä tarkeni bikineissäkin, muttari näytti varjossakin miltei 30 astetta! Huh.


En tiedä aiheuttaako tämä nyt jonkun paskamyrskyn, mutta sanonpa sen äänneen...ihana omistaa pikkuhiljaa sen tyylinen kroppa, ettei tartte hävetä! Pikkuhiljaa voin jo aika hyvillä mielin ja jopa ylpeänä aikaansaannoksistani riipaista pienet biksut päälle ja lähteä "ihmisten ilmoille". Ihana tunne, kun aina ei ole päällimmäisenä ahdistus ja häpeä mielessä omaa krpppaa kohtaan. Tää tunne palkitsee aika hyvin ja saa jaksamaan eteenpäin.

Aurinkoa teille, palataan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti