keskiviikko 30. lokakuuta 2013

"Jos ihan kevyesti ne olkapäät"

Sain mukaani hovikuvaajan viikonloppuna...ja flunssan uhallakin piti lähtä treenaamaan. Tuntui, et seinät tulee muuten niskaan, musta tulee laiska ja iso ja en kehity. Jep, loistava ajauksenjuoksuketju taas miekäläisellä. No, minkäs teet ku haluaa reenataREENATAREENATA!!! Mä vaan rakastan tällä hetkellä tätä hommaa niin kovin, et on vaikeeta olla poissa. Tosin, se ilmeisesti ois vielä kannattanu, koska tänään on taas kurkku ollu vähän karhea... tosin eilen meni takareiskat ja aamulla tänään rinta joten...

Mutta siihen olkapäätreeniin. Tein pystärit istuen ja viparit vuorokäsin supersettinä ja eteenviennin ja takaolkapäät toisena supersettinä. Liikkeenvaihdon välissä ei pidetty taukoa, vasta sitten 2min palautus kun molemmat liikkeet oli tehty ja jokaista liikettä vedettiin 4 kiekkaa. Namia oli. Toistoja en ole nyt kovin tarkkaan laskeskellut, olen tehny hyvään poltepisteeseen asti, mutta siellä ne toistot 10-14 välissä pyörii. Takaolkapäissä tein lisäksi vielä kaksi pudotusta- herkkua.

10kg

7 ja 6kg

Olkapää treenistä on tullu mun lemppis tällä hetkellä. Tosin asiaa motivoi se, et niitä on vaan "pakko" treenata paljon. Ainut huono puoli täs on pikkuhiljaa lisää kiristävät vaatteet, mutta sen jaksaa ja kestää, kun tietää et tulosta tulee. Ennen en olis uskonuthaan haaveilevani muhkummasta yläkropasta mut toisin kävi <3

12,5 kg
Pure love.

Jotenkin treeni meni ihan sairaan hyvin perille ja olin tyytyväinen. Aina toki on vara parantaa, mutta koetan oppia treenaamaan iloiten pienistäkin jutuista ja siten, etten sättis itteäni jos joku ei mene ihan putkeen vaan koetan ottaa siitä vaan opiksi ja tehdä ens kerralla paremmin. Tää on jatkuvaa oppimista ja onnistumista, joskus myös epäonnistumista, mut ei saa lannistua!

Ja pahoitteluni ihanan sumeista ja kurttunaamaisista kuvista :D En vaan osaa olla, enkä kyl suoraan sanottuna koe tarpeelliseksikaan kovin missi treenatessani. Jos treenataan ni sit treenataan ja siinä ei ilmeellä ole niin väliä. Tai tukalla, tai meikillä. Muahah. Muutamat on tullukkin salilla kommentoimaan mun treenaamista tosi kannustavasti ja sanoneet just et ihana nähä ku joku vetää tollasella agrella menemään. Kiitti :) Muutenkin kiva ku alkaa olla tuolla salilla tuttuja naamoja, tyyppejä joiden kanssa voi jonkun sanan vaihtaa...kotoisa fiilis.


Nyt unille ja toivotaan huomiseksi freesimpää oloa jälleen. palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti