perjantai 1. marraskuuta 2013

Harmaa torstai

Paska päivä ja paskat fiilikset. Ei sais antaa masentaa, mut joskus jotkut asiat ylittää henkisen uutiskynnyksen vaikkei haluais. No, kaikesta huolimatta aamulla temmoin itseni puntille ja selkää reenaamaan. Mave oli pakko skipata, on noi takareiskat sen verran hyvässä kondiksessa alkuviikon jäljiltä.

Päätin vähän sekoittaa päivän treeniin vatsoja ja ylätaljaa, joka ei perinteisesti ole nyt mun ohjelmassa ollu. Ekana settinä tein superina leuat, kulmasoudun ja perus vatsat. Toisessa superissa oli latsit taljassa narulla (en kuollaksenikaan nyt muista liikkeen nimeä), taljassa narulla vatsat ja alatalja. Viimeisenä koomikkona tein lankut, ylätaljan ja vatsat siten, että nostin myös jalat kohti kattoa. Tassuissa 10kgn paino ja nilkoissa 3kgn nilkkapainot. Tää on joku linkkari nimeltään... Ehkä :D 
Painoja ei tullu liikkeisiin lisää, mut vanhoilla painoilla tuntu paikoitellen melko kevyellekin. Ens kerralla sitten lisää rautaa. Tosin maven skippaaminenkin vaikutti varmaan asiaan melko paljon. 
Painot mulla liikkuu selkäreenis suurinpiirteiden seuraavissa lukemissa; 

Mave - 90
Kulmasoutu lattiasta - 40
Alatalja - 45
Latsit - 35
Leuat - 6

Nyt en ole kovin tarkkaa kirjaa pitänyt, mut kohta aloitan sen taas, ku saa ihan ohjelman jonka mukaan taas aletaan pelata.

Kuva on alkuviikon jalkajumpalta joka kyllä kulki hyvin. Samalla koin syvää rakkautta uuteen treenitoppiini jossa on ihanasti avoin selkä ja kyljet. Täytynee hamstrata näitä töistä lisää, kaikissa väreissä. Toi kakkostyö on siitä paha, kun on ihan kauheasti houkutuksia kokoajan jokapuolelle. Pakko koettaa pitää pää kylmänä välillä. 

Mutta niin, karkas ajatus taas. Mut toi kuva...itserakkaita tai ei, tyhmää tai ei, niin pikkuhiljaa alan pitää näkemästäni. Kurveja <3 Alkaa löytymään pikkuhiljaa niin pohkeet kuin takareidetkin, ja yläkropan muodot myöskin. Mutta lisää, paljon lisää.


Tänään tuli muutenkin taas salilla kivaa kommenttia. Taas tultiin kysymään kisasinko missä syksyllä tai jos en kerta kisannut niin aijonko kisata. Tämä kommentoija itse hieman tuntui asioista tietävän ja sano et "sulla on kyl tosi hienosti jo lihasta ja tosi hyvälle alkaa jo näyttämään. Mukava nähä täällä tollasiakin" :) Enkä halua kuulostaa pissipäälle, mut toki mukavat kommentit lämmittää mieltä. 

Mut siinäpä se tän sporttitytön päivä. Huomenna taas normaalin päivätyö pariin. Odotan kyl jo ens viikon sporttiduunivuoroja innolla, siel on niin mukavaa!


Me aletaan köllöttämään ja otetaan pala suklaata olon helpotukseksi. Melko vitnestä taas vaihteeksi!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Moikka.
      Se on Reebokin toppi. Ite kotiutin sen töistä, eli Kannelmäen Top Sportista.

      Poista