maanantai 13. toukokuuta 2013

Melkein vapari

Paskasti nukutun yön jälkeen piti vielä suunnata töihin palvelemaan viimeiset mattimyöhäset ja melko hulinaa olikin. Heti töiden jälkeen suuntasin mammalle hieman tankkaamaan eli napostelemaan eilen(eli lauantaina) jo valmiiksi tekemääni "juustokakkua" (jossa ei tosin ollut yhtään juustoa). Ohje tuli päästäni hetken mielijohteesta ja hyvää oli. Söin kaksi palaa. Ah sitä hiilarin määrää!

Näillä aikalailla rakennettiin tuotos.

Ja tältä se näytti  


Himassa parin tunnin päiväunet, kotihommia (siivousta ja kissojen parturointia) ja aloin suunnitella pientä ja kevyttä iltalenkkiä. Ohjelmassa oli kuitenkin vapaapäivä... kokoajan oli kuiteski perkeleenmoinen polte päästä tekemään jotakin salille ja kuinkas sattuikaan, ystäväni halusi minut seurakseen joten minähän lähdin! Hetken aikaa mietin vatsoja ja jotain kevyttä, mutta minähän innostuin kuitenkin vetäisemään kunnon jalkapäivä nro 1:n! Jalat oli hyvin jo palautunu ja ens viikolla on niin paljon ohjelmaa, että ajattelin aloittaa jo tänään tuon ens viikon "lihatalkoot"....


NOUSEE!!!

Ja voi perkele et kulki hyvin! Kyykkyynkin lisäsin painoja, koska kerrankin mulla oli varmistaja (joka  ei kyl tosiaan viel tässä vaiheessa varmistanut, koska toimitti kuvaajan virkaa) niin uskalsin lisätä sarjapainoja. No, 5kg, mutta kuitenkin! Nyt vedettiin siis 75 kilolla 12 + max + max. Toki noi maksimitoistojen määrät vähän tippuivat edellisiviikosta, koska painoa tuli vitska lisää, mutta yllättävän vähän kuitenkin. Oliskohan menny (en oo vihon ääressä nyt) 12 + 10 + 8, 12 + 8 + 6 ja viimesellä irtos kyl enää 10 + 7 + 6.

Prässiinkin tuli hieman lisää, sain nyt paremmin oivallettua asennon, jossa penkin pitää olla ja tassuillekkin löytyi parempi kohta. 5 + 5 + 5 sarjoja kolme, painoja latasin 107 + 100 + 93.
Pohkeet paukuttelin normiin malliin, samoin lationnostot 40 kilolla, sjmv tein 55kg:llä. Tsup.

Kärjellään seisova kolmio

Ihan hyvä fiilis. Perushyvä reeni ja olen kyl riemuilo tuosta nousseesta kyykkypainosta. Kuitenki vieläkin painaa mieleesä vähän vmp fiilis tähän hommaan, mut jotenki pitää tuota päätä, reeniä ja syömistä koettaa saaha kasaan...pikkuhiljaa. Nyt unille, aamulla koetan repii itteni taas lenkillä (hyi, ajatuks oksettaa). Huomenna ehkäpä jonkinlaisten kuntokuvien kanssa kanavalle.

2 kommenttia:

  1. Mä en käsitä kun ihmiset kyykkää miltei samoja painoja kun prässää :D Prässissä mulla menee sarjat jollain 80kg:lla, mutta kyykyssä alle puolet tosta. No, ehkä kyse on vaan harjaantumattomuudesta liikkeeseen ja osin kyllä epävarmuudestakin. Pelkään nimittäin kauheesti kaatuvani kyykyissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kylhän se on niin, et monesti lihakset jaksais mut pää ei ns kestä :D Ja esim mullahan ei oo prässipainoissa kelkkaa mukana, vaan pelkät "ladatut" painot. En ees tiiä paljo mun salilla se kelkka painaa, semiraskas se on, jonku 50kg varmaan.

      Mut oo huoleti, sielt se varmuus pikkuhiljaa löytyy :)

      Poista